Attractiepark DippieDoe, Best

Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel met je kleintje in de Dreumesbaai. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk en weersonafhankelijk. Binnen en buiten is van alles te doen.

Reserveren is niet nodig.Actuele openingstijden

Entreeprijzen

Contact en routeSchoolreisjes

Zoek je de ideale bestemming voor een schoolreisje? Dan ben je bij Attractiepark DippieDoe op het juiste adres!

Lees meer

ArrangementenSpeelplaats

Welkom op de Speelplaats van Attractiepark DippieDoe!
Regelmatig plaatsen wij hier nieuwe spelletjes en leuke knutsel tips.

Bekijk meer


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 18:00
Attractiepark DippieDoe
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Noord Brabant
0499 330 204
info@dippiedoe.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Reviews op Google
 • M&m 91
  M&m 91
  5/5

  Hele leuke dag gehad, kids hebben zich goed vermaakt hebben hier bijna 6 uur door gebracht en we hebben ons geen minuut verveeld😊👍 bedankt voor de leuke tijd en tot de volgende x😁 ps: bij de dolle pier staat een oudere man, hij doet zijn werk echt goed! Maakt de kids vrolijk en heeft er zelf ook veel lol in, mooi om te zien👌

 • sophia Boer
  sophia Boer
  5/5

  Bedankt voor de geweldige dag, 2 kinderen van 6 en 1 van 3. Ze wilden niet naar huis, dat zegt wel iets. Personeel super vriendelijk, de botsauto's heerlijk echt geschikt voor de kleine,hij wilde telkens weer. Bij de meiden, zweefmolen,vrije val duidelijk favoriete attracties. Een super dagje uit geweest. Het was drukker dan gewoonlijk, maar hebben daar niet heel veel last van gehad. Prijzen horeca ook normaal. Top gewoon Bedankt iedereen.

 • Thomas F
  Thomas F
  4/5

  Leuk voor alle kinderen onder de 12. Wel lastig vind ik de lengtegrenzen bij schommelschip en grotere achtbaan. Mijn kinderem van 3 en bijna 6 kunnen er nog lang niet in. Zo kan er voor deze attracties maar een klein select gezelschap in, aangezien veel tieners zich in de rest van het park misschien eerder wat zullen vervelen. Zou leuker zijn als ze er met begeleiding wel in konden.

 • shermaine boom
  shermaine boom
  4/5

  Park is heel gezellig het meisje bij de entree heeft ons vriendelijk en netjes geholpen Ook de meneer bij de botsauto's en ballonnen waren erg vriendelijk de horeca punten vonden wij de gastgerichtheid ver te zoeken geen uitstraling als we vroegen om hulp was het antwoord gelijk nee dat kan niet en de baliemedewerker van de entree loste het probleem op en deed moeite.al onze lof gaat uit naar deze 3 medewerkers daar kunnen de anderen nog veel van leren!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.