Dagje uit Breda, Breda

Activiteiten

Combi dealsGaat een van jouw vrienden binnenkort trouwen en wil je een vrijgezellenfeest voor mannen organiseren in Breda? Het moet natuurlijk een top vrijgezellenfeest worden, om zo het vrijgezellenbestaan nog eenmaal goed af te sluiten. Kies jij voor spanning en sensatie zoals tijdens de activiteit buggy rijden of Jackass of kies jij juist voor een hilarisch en uniek Beer Pong of Shock voetbal toernooi?

Schakel onze hulp in en geniet van een zeer geslaagd vrijgezellenfeest speciaal voor mannen. Omdat het aanbod van activiteiten voor een vrijgezellenfeest mannen zo groot is, hebben we het jou een stuk makkelijker gemaakt. Wij hebben alle activiteiten in Breda gebundeld op één pagina! Of je nou op zoek bent naar een ontspannen of sportief vrijgezellenfeest mannen, wij regelen het graag samen met jou! • De meest toffe uitjes in en rondom Breda
 • Voor elke doelgroep een ruime keuze
 • Kortingsbon t.w.v € 5,00
 • De beste uitjes per seizoen
 • Meer dan 150+ activiteiten


Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 08:30 - 22:30
Dagje uit Breda
Achter de Lange Stallen 33
4811 HM Breda
Noord Brabant
076 220 1365
hello@dagjeuitinnederland.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 22:30
Woensdag 08:30 - 22:30
Donderdag 08:30 - 22:30
Vrijdag 08:30 - 22:30
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00
Reviews op Google
 • J. Pingen
  J. Pingen
  4/5

  De smash room is erg leuk. Wel wat minder uitgebreid dan we verwachtten, maar we hebben toch ontzettend veel lol gehad. Het personeel was ook heel erg aardig. Zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan.

 • Full Blood Moluccan
  Full Blood Moluccan
  4/5

  Leuke activiteit, locatie had ik al opgezocht maar dit is dan ook makkelijker te doen als je in breda woont. Leuke ingericht pand met meerdere activiteiten. Het smashen zelf was niet helemaal wat we verwacht hadden door meer in een ruimte te zijn en alles kapot te slaan zoals tv, wasmachine en wat te gooien. Nu was de ruimte omgetoverd tot een bar en je moest luisteren om de code voor het openen van een gesloten ruimte daar waar een bak met ballen bevinden en je hiermee dus de bar flessen kapot mee kan gooien . Wel heel leuk hoor . Ik en m’n team gingen door heel de kamer door en pakten alle flessen van de grond die niet stuk waren en nog een keer gooien en schreeuwen maar lachen man. En het personeel is geïnteresseerd door een praatje te maken , de ontvangst met drankje van het huis , en de betaling procedure uitstekend . En daarna een diner bij de the streetfood club breda . Hier is al review geschreven door mij . Liefs teamuitje Schiphol :)

 • senna
  senna
  4/5

  De smashroom was heel leuk, leuke verhaallijn en de soort van escape room elementen waren ook erg leuk! Als je goed kan gooien ben je er wel snel doorheen. Misschien leuk om meer glas zelf kapot te slaan en gooien, daar waren we ook wel snel doorheen. Voor de rest wel mega leuk gedaan en zeker genoten!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.