Jumpsquare Tilburg, Tilburg

Direct reserveren

Over JumpsquareAttracties van Jumpsquare Tilburg

Een trampolinepark is veel meer dan een paar trampolines naast elkaar. Vermaak je met een groot variatie aan verschillende soorten attracties die gegarandeerd staan voor uren jumpplezier! Zo weet je zeker dat jouw bezoek aan Jumpsquare een onvergetelijk uitje wordt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle attracties die je bij Jumpsquare Tilburg kan vinden.

Bekijk de attractiesBinnenkijken

Ontdek het park van Jumpsquare Tilburg met de nieuwe 360 view. Loop door het trampolinepark heen en leer de verschillende attracties en activiteiten kennen! Ook zijn er vele foto’s te vinden van het trampolinepark!

De nieuwe 360 viewGeorge’s

Food & Beverage

Wij zijn blij dat we je mogen verwelkomen bij George’s. Ben je net als George met je vrienden graag aan het springen of kijk je liever toe? Het maakt niet uit, wij hebben voor ieder wat wils. Verwen jij jezelf met een warme chocomel met slagroom, ga je voor een gezonde green machine smoothie of deel je gezellig een borrelplank met je vrienden? We helpen je graag en bewust een keuze te maken, daarom staat er op de kaart of de producten suikervrij of vegetarisch zijn. Denk hierbij aan Slimpie suikervrije siroop of een vegan maaltijdsalade.

Bekijk de George’s menukaartJump party

Mini jump party

Jumpscool

Jump Fit

 


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 09:30 - 21:00
Jumpsquare Tilburg
Spaubeekstraat 89-B
5035 JV Tilburg
Noord Brabant
013 204 4258
tilburg@jumpsquare.com
Openingstijden
Maandag 09:30 - 21:00
Dinsdag 09:30 - 21:00
Woensdag 09:30 - 21:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 22:00
Zaterdag 09:30 - 22:00
Zondag 09:30 - 20:00
Reviews op Google
 • T. Maas
  T. Maas
  5/5

  Nieuw springpark in de Reeshof. Personeel is nog aan het inwerken, maar als je daar een beetje doorheen kijkt is het allemaal prima geregeld. De ruimte is mooi open en je kunt ook als begeleider alles goed overzien. De springers zelf waren na hun friet en fristi dan ook meer dan tevreden 👍🏻

 • Angela van Huigevoort - Planells
  Angela van Huigevoort - Planells
  4/5

  De eerste keer dat we kwamen was onze ervaring met de horeca en personeel niet zo goed. Het was onprofessioneel en het personeel lette niet goed op de klanten omdat ze te veel met elkaar bezig waren. Na een klacht ingediend te hebben, hebben ze beloofd het eea aan te pakken en bespreken met het personeel. De 2de keer was dan ook een andere ervaring. Veel klantvrielijker, professioneler en lette nu goed op bij bestellingen. Dus complimenten hiervoor! Het trampolinepark is zeker leuk voor de kids, kleinschalig maar genoeg te doen. Enige tip: plastic vorkjes voor friet of frikandel speciaal.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.