Kids Wonderland, Molenschot

Kids Wonderland is het allermooiste avonturenpark met zowel een binnen- als een buitenaccommodatie, voor kinderen tot en met veertien jaar.

Geniet tot 19.00 uur, want zodra de avond valt is Kids Wonderland feeëriek verlicht… Geniet van sfeervolle lichtjes, verse pannenkoeken, warme chocolademelk en nog veel meer in Kids Wonderland.Ons heerlijke terras gelegen aan een prachtige 3500 vierkante meter zijnde speeltuin maakt dat er voor ieder wat wils is! Sokken zijn verplicht (ook voor volwassenen) in Kids Wonderland.

Kinderen spelen naar hartenlust in de bijzondere werelden van Kids Wonderland met glijbanen, trampolines en een spannende laser-game.

Ouders kunnen er genieten van koffie met een broodje op het dek van het Galjoen óf ze gaan mee op een fantastisch avontuur.

 


Laat je betoveren door de magie van Kids Wonderland. Speel alvast spelletjes en lees het verhaal achter Kids Wonderland… Ga mee op avontuur!

ArrangementenSchoolreisje

Samen met je klas een dagje spelen!
Op zoek naar een avontuurlijke dagje uit voor kinderen tot en met twaalf jaar? Wegdromen of urenlang speelplezier: een schoolreis naar Kids Wonderland is een geweldige ervaring voor ieder kind!

Bekijk het schoolarrangement


Parkinformatie & Tarieven

Horeca

Fotoboek

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 19:00
Kids Wonderland
Molenschotsebaan 21
5124 NG Molenschot
Noord Brabant
0161 412 253
info@kidswonderland.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 19:00
Dinsdag 13:00 - 19:00
Woensdag 10:00 - 19:00
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 19:00
Zondag 10:00 - 19:00
Reviews op Google
 • Ivette Katerberg
  Ivette Katerberg
  5/5

  Waarschijnlijk voor het laatst, mijn dochters verjaardags feestje gevierd! Door corona waren we helaas 2 jaar niet geweest. Ze is 14 geworden, dus ik denk dat ze zich vlgd jaar echt te groot voelt! En toch ik weet het niet, het is zo'n bijzondere binnen speeltuin, zelfs ik vermaak me er kostelijk!! Mijn komplimenten voor het vriendelijke hard werkende personeel! Een vette 10 voor de klantvriendelijkheid 👍👌

 • Eunice Zopfi
  Eunice Zopfi
  5/5

  De entree doet geen eer aan wat er binnen en buiten te doen is. Echt ontzettend leuk! Vriendelijk personeel, fijne catering en schoon goed onderhouden toestellen. Veel variëteit, heel leuk spelen. De helicoptertjes vereisen m.i. wel wat meer toezicht. Wij hebben hier een kinderfeestje gehouden, een enorme aanrader!

 • Nicole Van Bergen
  Nicole Van Bergen
  5/5

  We hebben een hele fijne dag gehad in Kids wonderland. Het vlinder slot (soort Luna Park) was absoluut favoriet bij onze kinderen. Binnen is er van alles te doen en ook buiten is er een hele grote speeltuin met een mega klimtoestel, trampolines, schommels en een interactief spel. Prijs/kwaliteit is goed. Ook in de horeca. Personeel is heel vriendelijk. Wij komen binnenkort weer terug. Update; een kinderfeestje bij kids wonderland is ook erg leuk om te doen. Alle kinderen hebben genoten. Helaas waren een aantal toiletten erg vies en is dit gedurende de middag niet schoongemaakt. Alsnog hebben we enorm genoten.

 • jeroen Geneuglijk
  jeroen Geneuglijk
  4/5

  Perfect plekje voor kinderen van 4 tot 12. De buitenspeeltuin is nieuw opgebouwd en beschikt onder andere over trampolines, springkussens en veel klimtoestellen. Het buitengedeelte vonden wij leuker dan het binnengedeelte, dus goed weer is mooi meegenomen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.