Klim en Avonturenbos, Goirle

Reserveren


Ook voor grote groepen


Ontdek één van de mooiste klimbossen in Brabant, midden op Natuurpoort de Roovertsche Leij (vlakbij Tilburg). Bedwing uitdagende parcoursen tussen de boomtoppen. Spring een vrije val vanaf 12 meter. Of beleef een mooie tocht door de bossen met GPS, kickbikes of mountainbikes. Geniet achteraf van alle avonturen op het sfeervolle terras of in het gastvrije restaurant. Ook in de winter.


Klim en zip bij Klim en Avonturenbos Klim en Avonturenbos


Klim activiteiten

Op zoek naar een toffe locatie om te klimmen? Klim & Avonturenbos in Goirle is de perfecte locatie voor jouw klimactiviteit! Met uitdagende routes in een prachtig bos is dit een leuke activiteit voor alle leeftijden. Bekijk snel het aanbod aan activiteiten en boek online!

Meer lezen


Archery tag bij Klim en Avonturenbos Goirle Ervaar het avonturenpad bij Klim en Avonturenbos


Avontuurlijke tochten

Klim & Avonturenbos in Goirle is hét klimbos van Brabant met de coolste en meest avontuurlijke tochten. Ben jij op zoek naar een leuk familie-uitje, kinderfeestje of juist een tocht voor een grote groep als schoolreisje? Bekijk dan snel ons aanbod en boek online!

Meer lezen


De leukste kinderfeestjes bij Klim en Avonturenbos

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 14:00 - 18:00
Klim en Avonturenbos
Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle
Noord Brabant
013 469 0461
info@klimenavonturenbos.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14:00 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 14:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 15:30
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Rob de Graaf
  Rob de Graaf
  4/5

  Vlotte ontvangst, leuke parcours (4), uitdagende opdrachten. Eet en drink pakketje op zich handig, maar niet in het bos, dus even heen en weer toen de Kids dorst kregen. Snack of drankje niet echt gezonde optie beschikbaar.

 • Jan van Egmond
  Jan van Egmond
  5/5

  Leuke middag gehad met de kinderen (leeftijd 9 en 11)! In 2 uurtjes doe je gemakkelijke alle parcours. Leuke zips en voor kinderen voldoende uitdagend. Ervaren klimmers zullen onvoldoende uitdaging ervaren, maar met kinderen fantastisch!

 • Richard Groenendijk
  Richard Groenendijk
  5/5

  Hier in de zomervakantie geweest, op een droge dag in een verder behoorlijk natte week. Vanwege de weersvoorspelling was het niet druk. Prima uitleg en begeleiding, ook tijdens het klimmen werd er goed opgelet en waar nodig aanwijzingen gegeven. Leuke parcoursen met klimmen en 1 zipline-parcours. Daarna bij naastgelegen restaurant wat gedronken. Samen met kinderen heel leuke middag gehad.

 • Hans van der Kuijl
  Hans van der Kuijl
  5/5

  We waren met Zonnebloem Jong aldaar: En je mocht gewoon met een rolstoel het parcours op! Omhoog de bomen in! Hulde aan de begeleiders, die met elke rolstoeler opnieuw het rondje maakte, volgens mij beschikken ze over een zeer goede conditie! Dankjewel een aanrader !

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.