Kools Tweewielers, Alphen

Service & onderhoud

Verhuur

AfspraakAl vanaf zijn jongste jeugd deed Niels niets liever dan sleutelen aan fietsen. Nadat hij 11 jaar als fietsenmaker bij rijwielbedrijven in de regio werkte, maakte hij zijn eigen droom waar; op 14 februari 2011 opende hij, samen met zijn partner Sentilla, een eigen rijwielzaak. In een prachtig groot pand aan de Goedentijd in Alphen heeft Niels een bloeiende rijwielhandel met regionale uitstraling waarbij vakmanschap en service geen uitzondering maar regel is!Bij Kools Tweewielers is vakmanschap en service geen uitzondering maar regel!


 


Topmerken elk in hun eigen klasse

Het assortiment fietsen is groot; naast rijwielen in alle soorten en maten, waaronder ook een grote voorraad overjarige fietsen, hebben wij ook e-bikes van de merken RIH en Kalkhoff. RIH is een handgemaakt Nederlands product van grote kwaliteit. Kalkhoff is een begrip in Duitsland; het wordt ook wel de Mercedes onder de fietsen genoemd! Niet voor niets dat beide merken meerdere keren als beste scoren in consumententesten.
Naast RIH en Kalkhoff kunnen andere fietsmerken worden geleverd zoals Cortina, Gazelle, Cube, Merida, Batavus, Sparta, Victoria etc. Bent u op zoek naar een bepaalde fiets of merk dan gaat Kools Tweewielers aan de slag om aan uw wensen te voldoen. Natuurlijk onder de bekende kwaliteitsgaranties en condities die u sowieso van Kools Tweewielers mag verwachten.Over ons


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Kools Tweewielers
Stationstraat 7
5131 BL Alphen
Noord Brabant
013 508 2060
kools@live.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Sjaak de jong
  Sjaak de jong
  5/5

  Reeds de vijfde E bike gekocht bij deze zaak Zeer klantvriendelijk en een goeie service

 • Job Looijenga
  Job Looijenga
  5/5

  Uitermate tevreden over de vriendelijkheid, service, snelheid en vooral vakkennis van dit bedrijf. Mijn e-bike was defect en binnen 2 dagen was alles herstelt inclusief bestellen van onderdelen. Het is net of ik weer een nieuwe fiets heb gekregen. Hartelijk dank!

 • Michel Staes
  Michel Staes
  5/5

  Prima service en vakkundig een probleem met achternaaf van MTB opgelost. En dit kosteloos omdat dit tijdens onderhoudsbeurt niet was opgevallen!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.