€€ €€€€

Pannenkoeken Huis ten Bosch, Chaam

Graag heten we u van harte welkom

Gelegen net onder de rook van Breda en tussen Ulvenhout en Chaam vindt u ons gezellige en Bourgondisch familierestaurant met als specialiteit: ambachtelijke, biologische pannenkoeken nog ouderwets in de pan gebakken.

Aangezien we uw en onze familie belangrijk vinden, kiezen we zoveel mogelijk voor duurzame en verantwoorde ingrediënten in onze gerechten. Zo hopen we bij te dragen aan een gezonde planeet, waar onze kinderen later ook nog van kunnen genieten.

Onze melk en bloem zijn biologisch en de eitjes zijn uiteraard van scharrelkippen. Onze Royal Dutch koffie is organic en onze Clipper thee is fairtrade en biologisch.

In onze prachtige regio worden mooie en heerlijke producten verbouwd en ook deze komt u tegen in onze menukaart. Zo gebruiken we aardbeien van Vissers, brood van Bakkerij van Gils en eieren van Ad Laurijssen.

Wij wensen u een heerlijk verblijf in ons restaurant.

Eten en drinken Arrangementen

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 11:00 - 20:00
Pannenkoeken Huis ten Bosch
Bredaseweg 72
4861 TD Chaam
Noord Brabant
0161 491 275
info@pannenkoekenhuistenbosch.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 20:00
Donderdag 11:00 - 20:00
Vrijdag 11:00 - 20:00
Zaterdag 11:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Remco Poortvliet
  Remco Poortvliet
  4/5

  Op basis van de zeer positieve reviews en interessant uitziende menukaart zijn wij hier naartoe geweest op een zaterdagmiddag. Dit was zeker geen teleurstelling want de pannenkoeken zijn zonder meer lekker en de atmosfeer binnen is geweldig, lekker oudhollands met een stukje nostalgie. De bediening (Vlaamse dame) was erg vlot en heel vriendelijk, al kostte het wat moeite om haar aandacht te krijgen nadat je besteld had (begrijpelijk want ze was de enige in de bediening). De pannenkoeken zelf zijn lekker maar ook machtig. Koffie is prima en de broodjes vooraf ook heerlijk. En voor kinderen is deze plek fantastisch. Al met al een aanrader voor een gezellige zaterdagmiddag. Naast het eetgedeelte binnen is er ook nog een ruim terras maar hier zouden wij voor geen goud willen zitten want dit ligt pal naast een drukke provinciale weg. Dus druk en onaangenaam. Persoonlijke voorkeur.

 • Christian Ranner
  Christian Ranner
  5/5

  Eten is lekker, ziet er gezellig uit en heel erg vriendelijk personeel.

 • Martin de Vries
  Martin de Vries
  5/5

  Wat een ontzettend gezellige sfeer hangt hier. Eten is prima, wij waren met 12 personen in de leeftijd van 1 tot 38 jaar, en iedereen had z'n bord leeg. Pannenkoeken, pasta, stoofvlees, vis: het was allemaal heerlijk. Als je als ouders met kinderen uit eten gaat weet je dat je de kinderen niet 2 uur aan tafel kan houden. Bij Huis ten Bosch hebben ze zoveel te doen voor kinderen, dat het moeite kost om ze aan tafel te houden om te eten. Papa en mama kunnen dus heerlijk natafelen. Sfeer, bediening, eten, gastvrijheid, inrichting: alles was echt fantastisch. Een absolute aanrader!

 • Inge Bullens
  Inge Bullens
  5/5

  Vandaag heerlijk met me gezin met 2 kinderen pannenkoeken en ijs gegeten. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in de speeltuin en wij konden genieten van een drankje op het terras. De serveersters waren erg vriendelijk en hadden de hele tijd een vriendelijke glimlach op hun gezicht. Ze genoten duidelijk van hun werk. Fijn om te zien.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.