€€ €€€€

Pannenkoeken Huis ten Bosch, Chaam

Graag heten we u van harte welkom

Gelegen net onder de rook van Breda en tussen Ulvenhout en Chaam vindt u ons gezellige en Bourgondisch familierestaurant met als specialiteit: ambachtelijke, biologische pannenkoeken nog ouderwets in de pan gebakken.

Aangezien we uw en onze familie belangrijk vinden, kiezen we zoveel mogelijk voor duurzame en verantwoorde ingrediënten in onze gerechten. Zo hopen we bij te dragen aan een gezonde planeet, waar onze kinderen later ook nog van kunnen genieten.

Onze melk en bloem zijn biologisch en de eitjes zijn uiteraard van scharrelkippen. Onze Royal Dutch koffie is organic en onze Clipper thee is fairtrade en biologisch.

In onze prachtige regio worden mooie en heerlijke producten verbouwd en ook deze komt u tegen in onze menukaart. Zo gebruiken we aardbeien van Vissers, brood van Bakkerij van Gils en eieren van Ad Laurijssen.

Wij wensen u een heerlijk verblijf in ons restaurant.

Eten en drinken Arrangementen

Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 11:00 - 20:00
Pannenkoeken Huis ten Bosch
Bredaseweg 72
4861 TD Chaam
Noord Brabant
0161 491 275
info@pannenkoekenhuistenbosch.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 20:00
Donderdag 11:00 - 20:00
Vrijdag 11:00 - 20:00
Zaterdag 11:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Martin de Vries
  Martin de Vries
  5/5

  Wat een ontzettend gezellige sfeer hangt hier. Eten is prima, wij waren met 12 personen in de leeftijd van 1 tot 38 jaar, en iedereen had z'n bord leeg. Pannenkoeken, pasta, stoofvlees, vis: het was allemaal heerlijk. Als je als ouders met kinderen uit eten gaat weet je dat je de kinderen niet 2 uur aan tafel kan houden. Bij Huis ten Bosch hebben ze zoveel te doen voor kinderen, dat het moeite kost om ze aan tafel te houden om te eten. Papa en mama kunnen dus heerlijk natafelen. Sfeer, bediening, eten, gastvrijheid, inrichting: alles was echt fantastisch. Een absolute aanrader!

 • monique valk
  monique valk
  5/5

  Vrijdag met 7 mensen heerlijk gegeten. Wat een leuk pannekoekenhuis. Je komt ogen tekort. Heel vriendelijk personeel die ons al bij de deur stond op te wachten vanwege het slechte weer. Wij kwamen aan het eind van de avond maar het was geen probleem dat we later dan sluitingstijd weggingen. De pannekoeken waren heerlijk en ook de koekjes bij de koffie waren verrukkelijk. Wij komen zeker terug. Hartelijke groet familie Valk

 • Angela “Angie” vanG
  Angela “Angie” vanG
  5/5

  Wij hebben er 2 x achter elkaar gegeten. Beide keren was de bediening vriendelijk. Het eten was heerlijk... Als je echt van een leuke plek houd om een pannekoek te eten moet je 't hier echt eens proberen. Wij zeggen doen....

 • Agnes Huijken
  Agnes Huijken
  4/5

  Lekker gegeten. Stoofvlees met patat, pannenkoek hamburger en pannenkoek Mexicaans (in plaats van nachos zaten er buggels op. Deze worden wel eerder zacht). Gezellig ingericht restaurant met allerlei verzamelingen (theepotten, blikken enz.). Ook mooi terras en voor kinderen zat te doen.

 • Carolina van den Bosch
  Carolina van den Bosch
  4/5

  Heel gezellig, zeer vriendelijk personeel. De ambiance en alle spullen in de restaurant maakt het bijna en museum. Leuk om alles te bekijken. Onze pannenkoeken waren ook heerlijk. Ik was daar met mijn vader. Heerlijke lunch gehad en heel ontspannende tijd gehad.

 • Kim Kuijsters
  Kim Kuijsters
  5/5

  Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Gaan regelmatig hier een hapje eten. Ook leuk spelen voor de kinderen

 • Iris van Meer
  Iris van Meer
  5/5

  Heerlijke pannenkoeken, aardige (nieuwe!) serveerster, leuke speeltuin voor de kinderen. Echt genoten!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.