Restaurant Bij de Nonnen, Zundert

Reserveren

Menukaart


Bij de Nonnen Culinaire creatie van zonnevis Bij de Nonnen Fijnproeverij met een hoofdgerecht en wijn


Stap binnen in een historisch paradijs in het hartje van Zundert: Bij de Nonnen. Ooit deel van het Sint-Annaklooster en nu omgetoverd tot een uitmuntend restaurant, voel je de rijke cultuurhistorie van deze bijzondere plek. Neem plaats in een van onze verschillende settings en laat je meenemen op een culinaire reis.


Bij de Nonnen Overzicht van verfijnde gerechten Bij de Nonnen Elegante tafelopstelling in natuurlijk licht


Verwen je smaakpapillen met onze ambachtelijk bereide gerechten, bereid met liefde en toewijding voor ons vak. Van het eerste hapje tot het laatste dessert, vertrouw op de tien jaar ervaring van Bij de Nonnen voor een fantastische ervaring. Kom genieten van onze ruime kaart in Millstreet’s Foodbar.


Bij de Nonnen Ruim en modern interieur van het restaurant


Bij de Nonnen is meer dan alleen een restaurant, het is ook een unieke locatie voor jouw speciale gelegenheden. Of je nou een receptie plant, een jubileum viert, een vergadering organiseert of een waardig en liefdevol afscheid van een dierbare wilt bewerkstelligen – wij staan voor je klaar.


Bij de Nonnen Chef aan het werk in een sfeervolle eetkamer


Zaalverhuur Contact


Bij de Nonnen Artistieke tekening van het restaurant

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 11:00 - 23:00
Restaurant Bij de Nonnen
Molenstraat 11
4881 CP Zundert
Noord Brabant
076 597 2311
info@bijdenonnen.nl
Openingstijden
Maandag 11:00 - 22:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - 22:30
Vrijdag 11:00 - 22:30
Zaterdag 11:00 - 23:00
Zondag 11:00 - 23:00
Reviews op Google
 • Lore Van Gils
  Lore Van Gils
  4/5

  Al meerdere keren gaan eten en steeds lekker en prijs kwaliteit in orde. Het was er erg druk waardoor we iets langer moesten wachten op onze dranken maar dat is vergeven. De bediening was erg vriendelijk. Een heel kleine opmerking, peper en zout standaard op tafel zetten vinden we wel welkom. Zeker bij het broodje met olijfolie/boter misten we dit een beetje. Maar verder alles in orde!

 • W B
  W B
  5/5

  Mooie eetgelegenheid waar het deze zondag erg druk was. Dus vooraf gereserveerd. We zaten boven waar iedereen langs de steile trap naar boven komt dat is wat minder qua rust. Er is wel een lift aanwezig maar die werd niet gebruikt. Bediening en eten zijn top. Open keuken is transparant. Iets duurder maar zeker waard. De vis gerechten waren ook goed gevuld. Lekkere wijn.

 • Jan Nijkamp
  Jan Nijkamp
  5/5

  Het Table D'Hôte Menu (lunch) is heel lekker. De bediening is vriendelijk en professioneel en de ambiance gezellig. Een echte aanrader.

 • Jolanda van Nijnatten
  Jolanda van Nijnatten
  5/5

  Heerlijk geluncht Bij de Nonnen. Twaalfuurtje vis op en mijn man het twaalfuurtje vlees. Beide mooi verzorgd en zeer smaakvol. De koffie “de Nonnen” met zoete lekkernijen erbij was een lekkere afsluiting. Komen graag terug.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.