Twannekes Smulhouse, Baarle Nassau

Online Bestellen


Cafetaria Twanneke's Smulhouse Baarle Nassau voor de lekkerste verse broodjes


Welkom bij de smaakvolle creatie van Twan en Janneke: Twanneke’s Smulhouse. Bij ons draait alles om “Food for every Mood”. Als Cafetaria-lunchroom in de allerbreedste zin, bieden we alles van verse friet en een breed scala aan snacks, loaded fries, hamburgers, tot rijkelijk belegde broodjes, heerlijke lunch salades, hotdogs en nacho’s. En als extraatje voor onze klanten bieden we een ruime keuze aan glutenvrije snacks en broodjes! Wij geloven in verse ingrediënten en kwaliteit is onze prioriteit. We durven te beloven dat u zult smullen!


Gluten vrije broodjes bij Cafetaria Twanneke's Smulhouse


Ook glutenvrije broodjes


Bent u benieuwd? Ontdek dan enkele van onze ‘Feel Good’ Smulhouse Specials. Van onze Smulhouse Burgers en Loaded Fries tot onze Broodjes & Wraps. Verwen uzelf vandaag nog met ons ‘feel good food’!


Bekijk ons menu


Loaded fries bij Cafetaria Twanneke's Smulhouse


Aan de kleintjes hebben we natuurlijk ook gedacht met ons speelhoekje. En als extra verrassing hebben we altijd een kleinigheidje voor hen. Vergeet ook niet om onze spaarkaart te vragen! Bij elke besteding van €5 krijgt u een stempel. Is uw spaarkaart vol? Dat belonen we met €5 korting op uw volgende bestelling. Omdat we onze klanten waarderen.


Ruime zitgelegenheid en terras


Spaar mee met de klantenkaart van Cafetaria Twanneke's Smulhouse Baarle Nassau


Spaar mee!

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 11:00 - 21:00
Twannekes Smulhouse
Alphenseweg 3
5111 NA Baarle Nassau
Noord Brabant
013 785 5243
Openingstijden
Maandag 16:00 - 20:00
Dinsdag 11:00 - 20:00
Woensdag 11:00 - 20:00
Donderdag 11:00 - 20:00
Vrijdag 11:00 - 21:00
Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 11:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Peggy Magielse
  Peggy Magielse
  5/5

  Regelmatig komen wij hier vanaf de opening onze frietjes eten, halen en, sinds kort, ook laten bezorgen. Dol zijn wij o.a. op de specials. Iedereen is altijd even vriendelijk en het eten is ook lekker. Maar waar mensen werken worden ook fouten gemaakt dus ook hier. Omdat het niet de eerste keer was (en wij het toen iedere keer het er maar bij lieten zitten) maar afgelopen zondag wel de kroon spande besloot ik om toch maar eens eventjes te gaan bellen. De klacht doet er nu niet toe maar heb ik meteen telefonisch contact opgenomen met Twanneke's Smulhouse.. Omdat het ontzettend druk was op dat moment heb ik aangegeven dat ik op een later moment wel contact zou op nemen. De volgende ochtend werd ik meteen terug gemaild en werd mijn klacht serieus en goed opgepakt. En daarnaast kwamen ze met een goede oplossing waar wij ons in konden vinden. Top service dus!

 • .
  .
  5/5

  Dikke 10 voor deze Loaded Fries. Dat is pas echt Loaded, mooie smaakcombinatie, unieke verse frietjes en een hele maaltijd. De groenten zijn overigens ook echt vers en de menukaart lekker uitgebreid. Wij werden zelfs aan tafel bediend... Aanrader!!!

 • Dave Janse
  Dave Janse
  5/5

  Een geweldige frituur kei goed geholpen als smaak geweldig niks op aan te merken en voor de kinderen de beste plek kunnen lekker spelen in de speelhoek en ze kregen meteen speelgoedje van de eigenaar een dikke 10+

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.