Natural High Surfshop – Surf & Skate, Ouddorp

Stop and shop

Ja! Doe het gewoon. Parkeer die auto op de Dam of bij Ouddorp Duin en loop binnen in één van onze shops. Laat je adviseren door onze gespecialiseerde verkopers op het gebied van (kite)surf- en de lifestyle artikelen. En ga met een voldaan gevoel weer naar huis. Of beter nog….het water op!

Liever eerst zelf even online oriënteren, onze online surfshop is 24/7 open!Sale


Gear om voluit te kunnen presteren

Natural High heeft dé Surfshop waar je terecht kunt voor alle gear die jij nodig hebt om voluit te presteren. We hebben alle kennis, passie en ervaring in huis om met jou de beste keuze te kunnen maken. Naast ons ruime aanbod surfartikelen kun je ook voor lifestyle bij ons terecht. Bij elkaar een mooi en compleet assortiment voor iedere liefhebber van moeder natuur, en het avontuur dat zij ons te bieden heeft.Brands

Kitesurfing

Surfing

Foiling

Wetsuits

Others

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 09:30 - 17:00
Natural High Surfshop – Surf & Skate
Westerweg 26
3253 LX Ouddorp
Zeeland
0187 723 927
shop@natural-high.nl
Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 09:30 - 17:00
Reviews op Google
 • Max M
  Max M
  5/5

  Super winkel, goede selectie, vriendelijke bediening. Het beste adres voor surfstuff!!

 • hypersniper67
  hypersniper67
  4/5

  Heel goede ervaringen mee. De school zowel als de shop en de mensen die er werken. Goede adviezen gehad, en kwaliteits materialen gekocht. Uitgebreide informatie bij aankoop van m'n surfboard. Goede begeleiding bij het maken van keuzes. Zeker een aanrader . Groeten, Ad.

 • Klaas Thys
  Klaas Thys
  5/5

  Online een board gekocht bij Natural High. Board was heel stevig en professioneel verpakt bij verzending. Goede online service, antwoorden snel en uitgebreid op je vragen. Aanrader!

 • Guido Wagter
  Guido Wagter
  5/5

  Het gaat er niet om of je fouten maakt, het gaat er om hoe je ze oplost. In mijn geval dus zeer goed. Top winkel. Uiteindelijk zeer bij met mijn nieuwe board

 • Fleur de beer
  Fleur de beer
  5/5

  Dit is geen shop, dit is een pure beleving! Ik kom er nu alweer 4 jaar sinds de opening, een paar keer per jaar.. wat een snoepwinkel is dit. Sup gehuurd. Ik kreeg een fantastische service aangeboden want de sup werd gebracht naar het strand en ik werd aangesproken toen de groep weer vertrok met alle boards en ik die van mij weer mee kon geven, super relaxt. En daar lag die dan... mijn sup te koop in de winkel.. ik kreeg alle ins en outs over het board en uiteindelijk het board gekocht. En wat een feest is dit board! Wat een plezier heb ik er van, thanks mannen! Oh en de suphuur gratis gekregen ivm met de koop van dit board. Super relaxte gasten in de zaak die je graag helpen en er ook écht verstand van hebben. Nul opdringerig, ze laten je met rust als je 'even' door de snoepwinkel gaat... Wat een feest is jullie winkel! Tot in november weer..

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.