Restaurant De Kluizenaer in omgeving Goes,

Restaurant De Kluizenaer
Goes, Goes

Voel u thuis

In restaurant De Kluizenaer worden de beste lokale en seizoensgebonden producten gebruikt om moderne, innovatieve gerechten te creëren.
Onze kookstijl kan worden omschreven als puur, natuurlijk, licht en eerlijk, in een ontspannen atmosfeer.


Tasting Menu

In restaurant De Kluizenaer gebruiken wij zoveel mogelijk verse en lokale producten.
Ons Tasting Menu is geïnspireerd op alles wat er op dit moment om ons heen groeit, graast en zwemt… We werken zoveel mogelijk met lokale groenten, kruiden uit onze eigen tuin, de meest verse vis, schaal- en schelpdieren uit de Noordzee en de Oosterschelde, en lokaal wild -of minder wildvlees in het seizoen.
Geeft u specifieke dieetwensen of allergieën alstublieft aan ons door zodat wij ook voor U een passend menu kunnen samenstellen.


Lunch

U kunt bij de Kluizenaer ook genieten van een heerlijke lunch.
Iedere dag hebben we een wisselend lunch menu.
Hiervoor bent u vanaf 12.00 uur welkom.
U kunt voor de lunch kiezen uit ons lunchmenu of ons grotere Tasting Menu.
Bekijkt u onze lunchklassiekers op de lunchkaart.


Diner

Vis, schaal- en schelpdieren komen direct van de afslag in Yerseke. Hetzelfde geldt voor onze groentes, vlees en zuivel; maar ook voor wijnen, bieren, koffie, thee en olijfolie werken wij zoveel mogelijk samen met Zeeuwse leveranciers. Al dit moois uit de regio wordt aangevuld met kruiden en specerijen van over de hele wereld.

Daarnaast laten wij u graag genieten van een lekkere cocktail, een huisgemaakt digestief of een goed glas champagne.

Geeft u specifieke dieetwensen of allergieën alstublieft aan ons door zodat wij ook voor U een passend menu kunnen samenstellen.

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 12:00 - 21:30
Restaurant De Kluizenaer
Grote Markt 12
4461 AJ Goes

0113 820 382
info@kluizenaer.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 21:30
Woensdag 12:00 - 21:30
Donderdag 12:00 - 21:30
Vrijdag 12:00 - 21:30
Zaterdag 12:00 - 21:30
Zondag Gesloten

In de omgeving

Reviews op Google
 • Rinus Van Son
  Rinus Van Son
  een maand geleden
  10

  Heel lekker gegeten leuke bediening weten veel te vertellen over de gerechten en wijnen aanrader

 • Rob van Tiel
  Rob van Tiel
  een jaar geleden
  10

  Wij hebben hier een feest laten verzorgen voor 90 personen. We hebben gekozen voor een walking diner met een zeven gangendiner. De hele verzorging was is één woord fantastisch! De gerechten waren overheerlijk (en dat voor 90 mensen tegelijk). Het werd allemaal vlot uitgeserveerd en de bediening was vriendelijk, attent en toch onopvallend aanwezig in het gezelschap. Ook de wijnen waren heerlijk. We hadden in overleg een cava gekozen voor de ontvangst en een witte en een rode wijn voor tijdens het diner. Tevens was er een winebar waar gasten, als ze wat anders wilden een andere wijn konden kiezen en daar ook advies bij vragen. Kortom: voor een luxe en uitstekend verzorgd feest is dit de beste locatie in Goes en wijde omstreken!

 • Stefanie Janse
  Stefanie Janse
  2 maanden geleden
  10

  Wat een toprestaurant!! Heerlijk gegeten. Superlekkere verrassende vegetarische gerechten met steeds andere smaken. Wat is het genieten als iemand zoveel liefde in zijn werk legt.

 • Chantal Zweedijk
  Chantal Zweedijk
  3 maanden geleden
  10

  Mooi en sfeervol ingericht restaurant, super goede kwaliteit van het eten, borden zijn mooi opgemaakt, geweldige uitleg tijdens wijnarrangement.

 • nico veenendaal
  nico veenendaal
  een jaar geleden
  10

  Op een dinsdagavond onverwachts hier gegeten, meest uitgebreide menu met wijnarrangement, in 1 woord fantastisch! Eten, wijnadvies, bediening en de atmosfeer van dit restaurant.