Sharky Charters, Vrouwenpolder

Boeken


IMG 2966


Ontdek de charme en avontuur van Zeeland met Sharky Charters. Zowel voor ervaren professionele vissers, leergierige beginners als vakantiegangers die op zoek zijn naar een plezierige ontspannende reis: iedereen is welkom. We varen vanuit Neeltje Jans, op de Noordzee en Oosterschelde. Geniet aan boord van onze Pro Charter P40, een zeewaardige boot welke volkomen uitgerust is met alle benodigde apparatuur voor navigatie en communicatie op zee.


Gele en zwarte boot van Sharky Charters aangemeerd aan de kade in Vrouwenpolder IMG 3405


Het gaat niet alleen om vistochten bij ons; we bieden ook toertjes naar het windmolenpark en de zandbanken om de zeehonden in het wild te bekijken. Met een beetje geluk komen we ook nog bruinvissen tegen! Ons vaartuig kan maximaal 12 personen vervoeren, perfect voor je volgende groepsuitje of familie-ontsnap. Zowel onze zomer- als winteractiviteiten bieden een boeiende mix van vissen en natuur.


IMG 0602


Tijdens de zomer focussen we op soorten als zeebaars, zandhaai, stekelroggen en makreel. Tijdens de winter richten we ons op schar, bot, wijting en kabeljauw. Onze vistrips duren ongeveer 8 uur en zijn inclusief hengel, zeeaas, koffie en lunch. Maar je kan natuurlijk ook zelfvoorzienend meegaan.


Boeken


IMG 0917


We starten meestal om 08:00 vanuit de binnenhaven van Neeltje Jans. We kunnen niet wachten om je te mogen verwelkomen aan boord voor een onvergetelijke dag met Sharky Charters!

Foto’s Locatie & Contact

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 00:01 - 24:00
Sharky Charters
Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder
Zeeland
06 53664988
info@sharky.nl
Openingstijden
Maandag 00:01 - 24:00
Dinsdag 00:01 - 24:00
Woensdag 00:01 - 24:00
Donderdag 00:01 - 24:00
Vrijdag 00:01 - 24:00
Zaterdag 00:01 - 24:00
Zondag 00:01 - 24:00
Reviews op Google
 • Soazic Kerbaul
  Soazic Kerbaul
  5/5

  Geweldige dag vissen met de jongens op zee aan boord van de Sharky van ons gezellige kapitein Ruud. Goed weer, veel vissen, tongschar, bot, wijting en ik zelf een zandhaai van 85 cm. Lekker geluncht , soep, broodje worst…. Kan iedereen aanbevelen.

 • Jaap-Jan Verbree
  Jaap-Jan Verbree
  5/5

  Top dag! Lekker makreel gevist! Ongeveer 40 stuks met 2 man!

 • Wilco M
  Wilco M
  5/5

  Top dag gehad. Lekker gevist, bier gedronken en wijting+platvis gevangen. Lekker bakkie soep drbie en gezellige crew die weet hoe je wurmen aan de haak rijgt, en de vissen er weer vanaf. Savonds lekker Chinees gegeten thuis en een film gekeken.

 • Dave Harms
  Dave Harms
  5/5

  Vandaag gevist op makreel. Was helemaal top! Aardige crew en gezellig..ze helpen je met alles en hebben leuke weetjes en tips ! Mooie visboot met lekkere broodjes en drankjes..bij aankomst een bakkie...we begonnen goed..vingen lekker..en toen hield t opeens op..schipper deed z'n best door naar andere stekken en wrakken te varen..daar lag t niet aan..maar met mooi weer een top dag gehad..gaan nog een keer voor de haaien

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.