Terra Maris museum in omgeving Oostkapelle, Zeeland

Terra Maris museum Oostkapelle

In Terra Maris ontdek je op een afwisselende en levendige manier met beeld en geluid, prachtige maquettes, een groot zee-aquarium, skeletten, schelpen, en opgezette dieren alles over het Zeeuwse landschap en de natuur.


Kinder arrangementen

Ben je op zoek naar een uitje met de kinderen van je sportvereniging, scouting groep, buitenschoolse opvang etc. dan ben je bij Terra Maris aan het juiste adres. Hieronder vind je een overzicht van activiteiten voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Na afloop nog een lekker ijsje om mee te nemen of een frisdrank in het museumcafé kan ook geregeld worden.

Bekijk meer


Landscapstuin

In de landschapstuin, de Hortus Zelandiae kun je de verschillende landschapstypen van Zeeland bekijken zoals o.a. duinen en dijken, kinderen kunnen met een schepnetje waterdiertjes vangen in de vijvers, of klauteren over klimtoestellen. Een echt Buitenlokaal van de Zeeuwse Natuur! Vergeet vooral niet het mottekasteel op de vliedberg te beklimmen en ons museumcafé en onze museumwinkel te bezoeken.

Lees verder


Over ons

Te zien

Te doen

Leuk voor kinderen

Bezoek

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 10:00 - 17:00
Terra Maris museum
Duinvlietweg 6
4356 ND Oostkapelle
Zeeland
0118 582 620
info@terramaris.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • daphne teeling
  daphne teeling
  5/5

  Leuke & leerzaam. Mooie plek en leuke activiteit tijdens een bezoekje aan Zeeland. Voor jong & oud geschikt. Tip: maak daarna ook vooral een wandeling in het omliggende natuurgebied.

 • Charlotte Verkooijen
  Charlotte Verkooijen
  5/5

  Verrassend leuk museum. Aanrader als je meer wilt weten over de natuur(historie) van Zeeland. Wij hebben vooral genoten van de grote (kruiden)tuin met veel informatie bij de planten. Ook de bordjes voor het identificeren van de bijen, hommels, vlinders en andere beestjes waren erg goed.

 • Lindsay
  Lindsay
  5/5

  Van alles te zien en te beleven. Erg mooi ook. De visjes/kikkers vangen met een netje viel ook goed in de smaak bij onze kids

 • Hans Muschter
  Hans Muschter
  5/5

  Leuke en leerzame middag met kleinzoon mee met de strandjutter. Jutter Theo was zeer enthousiasmerend tijdens de wandeling en bij het jutten op het strand en tussen de paalhoofden.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.