Willie Wonka, Middelburg

Sjakie’s Chocolademuseum

Het meest interessante chocolademuseum van de hele wereld vind je in Middelburg. Wij vertellen het verhaal van boon tot chocolade en alles dat daarbij hoort. In de sfeervolle ruimte nemen wij je mee naar Afrika, midden in de cacaoplantages. Wij laten je cacao en chocolade zien, ruiken, voelen, proeven en beleven.

Huis ‘s Hertogenbosch aan de Vlasmarkt 51 is een nieuwe locatie waar diverse activiteiten verzorgd worden door Stichting Chocolate Lovers. Alle opbrengsten die we daar verdienen gebruiken we voor het realiseren van de Willie Wonka Villa.

Een volwaardig bezoek aan Sjakie’s Chocolademuseum duurt volgens ons 120 minuten.

Heeft u haast, dan graag een andere keer terug komen.

Houdt u niet van chocolade, dan graag iemand anders sturen.

Heeft u geen geduld, koop dan gewoon een heerlijke reep chocolade.

De Willie Wonka Villa is een project van de Stichting Chocolate Lovers. Deze stichting, opgericht in 2013, ondersteunt mensen en gezinnen die te maken hebben ernstige ziekte of overlijden van kinderen, vrienden of familie. We realiseren mooie momenten voor gezinnen met langdurig zieke kinderen, we vervullen laatste wensen van kinderen en jongeren en verhogen de levensvreugde van oudere, dementerende familieleden.

Het hart van onze activiteiten wordt gevormd door onze Chocoladewinkel en Sjakie’s Galerie, gevestigd aan de Vlasmarkt in Middelburg. De gehele opbrengst van de winkel en de galerie komt ten goede aan onze doelstelling.

De Willie Wonka Villa wordt de derde vestiging van Chocolate Lovers. De Villa is een groepsaccommodatie waar 8 gezinnen met langdurig en ernstig zieke kinderen terecht kunnen voor een onbezorgde en geheel verzorgde vakantie vol leuke activiteiten, lekker eten en een heerlijk verblijf in één van de appartementen. In elk appartement zijn faciliteiten aanwezig voor specifieke zorg.

Het is onze bedoeling dat de Willie Wonka Villa over vijf jaar realiteit is. Inmiddels hebben we een groot aantal partners en zijn we goed op weg in de financiering van de Villa. Toch hebben we uw steun, in welke vorm dan ook hard nodig. Ondersteun de totstandkoming van de Willie Wonka Villa!

Home Support Winkel Sjakie’s Galerie Chocolademuseum

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 11:00 - 17:00
Willie Wonka
Vlasmarkt 51
4331 PD Middelburg
Zeeland
0118 855 156
sjakie@williewonkavilla.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 17:00
Woensdag 11:00 - 17:00
Donderdag 11:00 - 17:00
Vrijdag 11:00 - 17:00
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
  • Marc Kloosterman
    Marc Kloosterman
    5/5

    Een nobel streven; de Stichting Willie Wonka Villa wil gezinnen met langdurig/ernstig zieke kindjes verwennen in een vakantieverblijf, zoals destijds het Colombinehuis uit Biddinghuizen dat ook deed.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.