Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam in omgeving Ouddorp, Zeeland

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, Ouddorp

Welkom bij Brouwersdam, sinds 1993 hét watersportparadijs aan het Grevelingenmeer. Een unieke locatie om actie, ontspanning en verblijf te combineren! Kom windsurfen, zeilen, bodysliden van de Waterjump, longboarden of SUP-en en neem een kijkje in de Surfshop voor de hipste beachwear, windsurfgear, wetsuits en accessoires.

In Restaurant Eat & See met zonneterras aan het water kun je lekker relaxen en genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Maak je verblijf compleet door te overnachten in één van de sfeervolle Beachlodges, Basic Rooms of Lake Rooms!


FACILITEITEN

 • Verhuur- en testcentrum met windsurf- en foilmateriaal, zeilboten, SUP- en longboards
 • 8 meter hoge Waterjump
 • Kleedruimtes met warme douches
 • Lockers
 • Les- en vergaderruimtes
 • Botenhelling
 • Wi-Fi
 • Speeltuin
 • Gratis parkeren

Leer windsurfen op één van de beste surfspots ter wereld, verbeter je techniek of oefen nieuwe moves. Freeride, Slalom, Freestyle: you decide!

De nieuwste modellen van boards en zeilen staan er om getest te worden. Ook voor de aankoop van een surfsetje ben je hier aan het juiste adres!


Brouwersdam

Active Lakeside

Shop

Eat & See

Stay

Events

Snow

Meer in Zeeland
Morgen geopend 08:30 - 17:00
Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam
Ossenhoek 1
3253 MH Ouddorp
Zeeland
0111 671 480
info@brouwersdam.nl
Openingstijden
Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag 08:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Vashti
  Vashti
  3/5

  Heel fijn plekje in een leuke beachlodge met uitzicht op het meer. Mooi en sfeervol ingericht. Vriendelijk personeel. Wij kwamen met name voor de extra voorzieningen (waterjump, surflessen) waarvan ik had verwacht als huurder voor een midweek wat meer korting te krijgen dan een magere 10%. We zijn hiervoor dus uitgeweken naar andere aanbieders in de omgeving. Feedback: het is een beetje onduidelijk wat nou de formule is. Huur je een huisje of is het een hotelkamer? Het mist de logische voorzieningen (keukentje, koelkastje of zelfs maar een waterkoker/koffiezetapparaat) van het één en de luxe (inbegrepen beddengoed, handdoeken, dagelijkse schoonmaak, minibar) van het ander. Hierdoor is het nogal prijzig voor wat je krijgt, mede door de - deels verplichte - extra's! Zo loopt de prijs voor 4 nachtjes met 4 personen op: alleen al het ontbijt is (verplicht!) 57,- extra per dag. Plus de huur van beddengoed en handdoeken, wat op zich prima is maar dan wil je ook de voordelen van de zelfstandigheid van een huisje. Bijna 750 euro voor een midweekje waarbij je dan nog niets hebt ondernomen en er altijd op uit zult moeten om ergens te kunnen eten zal ik mensen niet snel aanraden. Bovendien was er 's avond niets te doen, alles is dan uitgestorven. Jammer, want het plekje is mooi en er zit meer in: met een paar extra voorzieningen (koelkastje, koffie/thee- faciliteit) in het huisje en het afschaffen van het verplichte ontbijt maak je al een groot verschil! En gun je huurders een wat substantiëlere korting op jullie activiteiten, of stel een leuk pakket samen, dan gaan ze niet naar de buren ;-) (En staat in het hoogseizoen misschien niet de helft van jullie huisjes leeg, zoals nu het geval was...)

 • evelijne streijl
  evelijne streijl
  3/5

  Leuk restaurant we hadden de bovenverdieping tot onze beschikking. Wij hadden het buffet met 18 personen ,was uitzondering dus super blij mee. Mochten een lange tafel maken . Maar het buffet viel toch wel tegen met name het warme gedeelte vlees stond dan wel in au bain MarieBakken maar was al snel koud. Saté saus en pepersaus stonden niet verwarmd evenals de garnalen spiesjes gewoon op een bord . Patat stond op diepe borden koud te worden . Vlees en garnalen spiesjes werden tussendoor niet aangevuld. Stond nergens een bordje bij wat wat was Drinken moesten we zelf om vragen. Jammer had me er meer van voorgesteld en zeker voor het geld wat we moesten betalen. Naar aanleiding van de reactie: vlees opnieuw opgewarmd ,wordt het niet beter van en wij hebben allemaal voor onszelf betaald en niet iedereen is tegemoet gekomen kan ik je vertellen Ik mocht gewoon volledig alles betalen zoals de meeste van ons. Blijkbaar alleen de laatste 4 of 5 personen Sorry voor mij geen tweede keer meer

 • Serge
  Serge
  4/5

  Mooie locatie aan het water. We hebben bovenin geluncht met het bedrijf. Helaas was het wel schaduw en wind wat het fris maakt. Goede en lekkere lunch

 • Claudia Sophia
  Claudia Sophia
  5/5

  al 27 jaar onze spot en meegegroeid met het mooie bedrijf wat het nu is. Top locatie, altijd garantie voor genieten.

 • Dimmen van huizen
  Dimmen van huizen
  5/5

  Leuk om te zien ,al de bedrijvigheid met de gekleurde zeiltjes, en enthousiaste aspirant zeilers en surfers

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.