Steakhouse De Moriaan, Hellevoetsluis

Het beste vlees tegen een schappelijke prijs.
HET nieuwe steakhouse van Hellevoetsluis!

Reserveren


Het vlees wordt elke dag vol passie en liefde bereid om onze gasten de optimale smaakbeleving te geven. Iedereen die dat kan waarderen of wil proberen, samen met bijvoorbeeld een mooi glas speciaal bier of wijn, zal zich helemaal thuis voelen in ons restaurant. Een restaurant met de beste producten en alles uit eigen keuken, dat zorgt voor smaak en kwaliteit!


Menu

Openingstijden

Contact


Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 16:00 - 22:00
Steakhouse De Moriaan
Moriaanseweg West 46
3222 AD Hellevoetsluis
Zuid Holland
0181 898 933
info@steakhousedemoriaan.nl
Openingstijden
Maandag 16:00 - 22:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Krista Roskam
  Krista Roskam
  5/5

  Heerlijk geluncht. Ik dacht pittig satevlees besteld te hebben met de gedachte dat het brood met sate en pindasaus zou zijn en kreeg ik satevlees (varkenshaas) in chillisaus met paprika en champignons. En omdat ik nou juist paprika en champignons niet lust dacht ik het verkeerde gekregen te hebben.. ik vroeg of het wel klopte en kreeg te horen dat het juist was. Er werd gelijk voorgesteld om het opnieuw zonder paprika en champignons te maken. Dat hoefde voor mij niet maar hij stond er op om dit te doen. Ik heb heerlijk gegeten. Bedankt voor de goede service 👍🏻.

 • Pct vT
  Pct vT
  5/5

  Dinsdag de 22e gezellig gegeten bij jullie en bedient door Marcel. (die overigens zijn klanten niet kent, maar wel weet waar ze wonen 🤣). Goed ontvangen, en gelijk gezellig gepraat. Enorm gelachen. Buiten dat was het eten voortreffelijk. De linguine vooraf en de (aanbevolen) ierse steak als hoofdgerecht. Was een echte aanrader. Kortom, goed eten voor een zeer betaalbare prijs en gezellig, gastvrij personeel. Dus ook al werd je misschien gek van ons (een Zeeuw en een Hellevoeter), wij komen zeker terug. Groetjes

 • Cees Grinwis
  Cees Grinwis
  5/5

  Een fantastisch heerlijk restaurant. Het vooraf van cammenbert verrukkelijk en tong strelend. Mijn T vinden steak was voortreffelijk. Zeker komen wij graag terug, maar danwel al heel gauw want ook de bediening is uitstekend. Ja evt een restaurant waar ik van hou!

 • Melanie Wesseling
  Melanie Wesseling
  5/5

  Wij zijn fan... Sfeer is erg prettig, bediening meer dan vriendelijk,voelt alsof ik bij vrienden ga eten. De Kok kookt fantastisch en maakt mooi opgemaakte borden... Kortom aanrader !!!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.