Alpaca Country, Oosterhout

Kudde

Reserveren


De leukste en gezelligste wandelingen in Oosterhout


Ontdek de rustgevende schoonheid van Alpaca Country in het hart van Oosterhout. Gelegen naast het wandelgebied, zorgt onze exquisite boerderij voor een unieke ervaring, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de natuur.


Meedoen op de boerderij


Laten we beginnen met onze activiteiten: wandel door de uitgestrekte weilanden, ontmoet, begroet en voer onze schattige alpaca’s, geniet van een high tea of picknick tussen de dieren, of waag je aan een ontspannende yogasessie. En als u zin heeft in iets bijzonders, koop dan een borrelplank en drink een toast op een prachtige dag op Alpaca Country.

Wandelingen


Alpaca Country Oosterhout, geniet van een prachtige wandeling


Wil je een zinvolle dagbesteding? Kom en doe mee op de boerderij! Of je nu je handen uit de mouwen wilt steken bij het verzorgen van onze alpaca’s, klussen op de boerderij of een bijdrage wilt leveren aan onze horeca, Alpaca Country verwelkomt je met open armen. De alpaca’s en de rustige natuurlijke omgeving zorgen voor een voldoening gevende ervaring.


Boerderijservice van Alpaca Country Oosterhout


Bij Alpaca Country hebben we ook een boerderijservice voor houders en fokkers. Of je nu hulp nodig hebt bij het onderhoud van jouw alpaca’s, of geïnteresseerd bent in het fokken van deze prachtige dieren, wij kunnen je helpen.

Boerderijservice


Alpaca wandeling, meet, greet and feed


Contact

Reviews op Google
 • Yin
  Yin
  5/5

  Wat een ontzettend leuke plek! Wij hadden het picknicken met alpaca's arrangement. Vanwege het weer wordt dit gedaan in een grote overdekte safaritent fijn verwarmd met heaters. Bij aankomst stond er een mooie gedekte tafel klaar. Picknick bestond uit een kleine groentesoep, diverse afgebakken broodjes, vlees waren, kaas, ei, zoetwaren en mozzarella & tomaat. Niet heel speciaal, wel vers en goeie kwaliteit. Als je echt iets anders wilt boeken qua eten kun je beter de high tea reserveren. Ontzettend leuk dat een paar alpaca's begeleid naar binnen komen en je ze kan voederen (voederbakje kan je bij reservering erbij kopen). Met het voer wat over was konden we na de picknick het weiland in om de alpaca's eten te geven en te aaien. Ze zijn zo zacht 🤩. Het personeel is ook erg vriendelijk en neemt rustig de tijd met de alpaca's. Fijne plek waar een grote kudde alpaca's staat met ontzettend schattige baby's ook ❤️ we komen zeker terug! Mega leuke ervaring.

 • Anouk Gelderblom
  Anouk Gelderblom
  5/5

  Gisteren een wandeling met alpaca's gedaan met mijn moeder. Het was een bijzondere en leuke ervaring. Het regende flink bij aankomst, waardoor we wat later zijn gestart dan gepland. Dit was echter een prima inschatting, want we hebben bijna geen regen gevoeld. We werden begeleid door een jonge meid die echt kennis had van de dieren en hun karakters. Tijdens de wandeling van ongeveer 4 km hebben we veel gelachen, de dieren zijn enorm zacht en vriendelijk. Een onvergetelijke belevenis, echt een aanrader dus!

 • Martinique Jaspers
  Martinique Jaspers
  4/5

  Er is net naast de boerderij een grote parkeerplaats waar je makkelijk vele auto's kwijt kunt. Ontvangst: Vanaf de staat/parkeerplaats staat niet duidelijk aangegeven waar je precies moet zijn, je ziet wel de high tea tent staan vanaf de parkeerplaats, maar als je je gevoel volgt kom je er wel. Bij binnenkomst in de ontvangstruimte(?) staat er geen personeel of bordje met uitleg. Dus loop je maar door naar buiten waar je meteen bij de alpaca's in de wei terecht komt. Vanuit daar zie je hoe je moet lopen naar de tent. Er wordt niet naar een reservering gevraagd, dus je kunt gewoon plaats nemen aan de picknicktafels. High tea: Stel je niet teveel voor van de high tea wat kwaliteit betreft. Het smaakt op zich prima, maar staat duidelijk al even klaar. Bij onze tafel duurde het vrij lang voor we überhaupt theewater kregen, de kan jus d'orange kregen we wel vrij snel. En voor 2 personen koffie, kregen we na 3x vragen. Het tomatensoepje smaakte goed. De kan water kwamen ze tegen het einde brengen, deze was vergeten. De Alpaca's: Laten we eerlijk wezen, hier kwamen we voor😉 We hadden 4 bakjes voer meebesteld tijdens het online reserveren. We kregen 4 bekers vol met (veel) brokjes. Er kwamen tegen het einde van de high tea 5 alpaca's aangelijnd de tent in, deze werden "losgelaten" De bezoekers konden zelf met de lijn de alpaca's deels sturen waar ze moesten zijn. Al kwamen ze natuurlijk vooral voor de brokjes😊 Er is zeker voldoende tijd voor 1 op 1 contact en om veel leuke foto's te maken. Ervaring: Top, zeker een aanrader. De verbeterpunten liggen vooral bij het aanbod van de high tea zelf. Een tip; het zou leuk zijn (en slim) als er een "winkeltje" was waar je alpaca gerelateerde produkten kunt kopen.

 • Claudia Plooy
  Claudia Plooy
  5/5

  Wij hebben de meer en greet gedaan. En de jonge dame die alles verzorgde was super vriendelijk, sociaal en heeft alles duidelijk uitgelegd. Ze maakt na de uitleg bij iedereen een praatje en je merkt dat ze het zelf ook leuk vind. De alpacas zelf hebben geen beoordeling nodig want die zijn geweldig. Wij gaan zeker terug komen!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.