Chaamse Hoeve in omgeving Chaam, Noord Brabant
€€ €€€€

Chaamse Hoeve, Chaam

De Chaamse Hoeve, een sfeervol, knus pannenkoekenhuis & familierestaurant waar u voor een betaalbare prijs Bourgondisch kunt genieten van pannenkoeken, diverse heerlijke gerechten en onze Turkse specialiteiten.

Voor de kleintjes onder ons is er een buitenspeeltuin en een binnenspeelhoek aanwezig waar ze naar hartenlust kunnen spelen zodat u lekker kunt genieten van al het lekkers dat in onze keuken wordt bereid.

Heerlijk genieten in een huiselijke sfeer


Diner

Wij serveren verschillende voor-, hoof- en nagerechten. Kijk voor onze gerechten op de subpagina’s onder het menu-item ‘Diner’.


Reviews op Google
 • Trinie Birkhoff
  Trinie Birkhoff
  3/5

  Omdat we op vakantie waren, zijn we hier wezen eten. Mijn schoondochter kreeg het verkeerde vooraf, mijn zoon kreeg een shnitzel die eet je thuis nog niet, zo klein,ik vroeg om nog zo'n shnitzel maar werd raar gekeken ondanks dat ik die wilde betalen. We bestelde koffie verkeerd ze wisten niet hoe dat moest kreeg in een gewoon kopje.

 • adrie vanderpoel
  adrie vanderpoel
  5/5

  Goede gelegenheid waar je op je gemak kan eten en men tijd en aandacht voor de gasten heeft. Eten is lekker, voldoende en met zorg bereid.

 • Manou Cattaneo
  Manou Cattaneo
  4/5

  Heel erg lekker, maar voor onze maatstaven echt te weinig !

 • Harry Sevens
  Harry Sevens
  4/5

  De Chaamse hoeve. Een top locatie met een super aardige man als eigenaar. Heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Echt een aanrader. Ook het personeel is super aardig.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.