€€ €€€€

Chaamse Hoeve, Chaam

De Chaamse Hoeve, een sfeervol, knus pannenkoekenhuis & familierestaurant waar u voor een betaalbare prijs Bourgondisch kunt genieten van pannenkoeken, diverse heerlijke gerechten en onze Turkse specialiteiten.

Voor de kleintjes onder ons is er een buitenspeeltuin en een binnenspeelhoek aanwezig waar ze naar hartenlust kunnen spelen zodat u lekker kunt genieten van al het lekkers dat in onze keuken wordt bereid.

Heerlijk genieten in een huiselijke sfeer


Diner

Wij serveren verschillende voor-, hoof- en nagerechten. Kijk voor onze gerechten op de subpagina’s onder het menu-item ‘Diner’.


Reviews op Google
 • Birgit Rijvers
  Birgit Rijvers
  4/5

  Vriendelijk personeel, prima gegeten in het zonnetje. Vooral de baklava was erg lekker. Alles werd mooi gepresenteerd.

 • Guido Groenewegen
  Guido Groenewegen
  4/5

  Leuk restaurant. Vooral de Turkse kaart is verrassend en een aanrader om te proberen.

 • L Hlbm
  L Hlbm
  5/5

  Heerlijke Turkse gerechten gegeten en voor de kinderen is er een aparte speelkamer. Enige nadeel is dat je er geen zicht op hebt en er is ook geen oppas, misschien als alternatief een camera waar ouders op in kunnen loggen. Aardige eigenaar/kok 👍

 • Rudolf & Miranda
  Rudolf & Miranda
  5/5

  Gisteren hier voor de tweede keer gegeten in een paar weken. Heerlijk gegeten. Beide keren Turks specialiteiten, maar je kan hier ook terecht voor een schnitzel, biefstuk of een pannenkoek. Alles supervers, hele vriendelijke eigenaar en bediening. Inrichting is heel gezellig en smaakvol. Aanrader!

 • Geert jansen
  Geert jansen
  5/5

  Goed eten , vriendelijke bediening, prijs kwaliteit prima. Tip airco.

 • adrie vanderpoel
  adrie vanderpoel
  5/5

  Goede gelegenheid waar je op je gemak kan eten en men tijd en aandacht voor de gasten heeft. Eten is lekker, voldoende en met zorg bereid.

 • Manou Cattaneo
  Manou Cattaneo
  4/5

  Heel erg lekker, maar voor onze maatstaven echt te weinig !

 • Harry Sevens
  Harry Sevens
  4/5

  De Chaamse hoeve. Een top locatie met een super aardige man als eigenaar. Heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Echt een aanrader. Ook het personeel is super aardig.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.