De Belhamel – F.E.C., Lage Zwaluwe

Het leukste Family Entertainment Center van Nederland!

 

LET OP: RESERVEREN IS VERPLICHT!


Volop vermaak voor jong én oud

Ons bedrijf biedt verschillende leuke activiteiten aan zoals spelen in het speelparadijsbowlen en klimmen in ons indoor klimbos. Bij mooi weer is de buitenspeeltuin met vaarvijver ook geopend en kunnen er reserveringen gedaan worden voor buiten lasergamenpaintballenpijl en boogschietenfikkie steken en nog veel meer.

 

Onze locatie is erg geschikt voor een regulier bezoek, maar ook voor kinderfeestjesfamiliefeesten en schoolreisjes. Daarnaast hebben wij erg veel zorg besteed aan onze horeca, zodat niet alleen de kinderen een leuke tijd hebben, maar dat de volwassenen zich ook goed kunnen vermaken.


Wanneer kom jij langs?

 

Nieuwsgierig geworden? Check onze website voor meer informatie.

 

Reserveer nu!


Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 10:00 - 18:00
De Belhamel – F.E.C.
Brugdam 17
4926 CS Lage Zwaluwe
Noord Brabant
0168 481 341
info@de-belhamel.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Reviews op Google
 • The Desperate Housewitch
  The Desperate Housewitch
  5/5

  Wat een ontzettend vriendelijke eigenaar en personeel. De kinderen hebben lekker geklommen en gespeeld. Ze konden ook bootje varen wat ze erg leuk vonden. Zelf heerlijk ontspannen op het overdekte terras gezeten. Ze kwamen zelfs je bestelling opnemen aan je tafel, maar dat had volgens mij met corona te maken en zal misschien niet altijd zo zijn. Het zag er schoon en netjes uit. Het eten was prima in orde, het menu is vergelijkbaar met andere indoorspeeltuinen, niet heel bijzonder maar voldoende opties. De kinderen hadden hun bordje in ieder geval helemaal leeg. Hier komen we graag nog eens terug.

 • Mariska Booij
  Mariska Booij
  5/5

  Vandaag voor het eerst naar de Belhamel geweest. Leuke locatie om je de hele dag te vermaken. Veel te doen voor de kinderen. Fijn dat er overal een omheining staat zodat je niet continu achter je kinderen aan hoeft te rennen maar dat ze gewoon veilig kunnen spelen. De menukaart zag er ook goed uit en het eten was heerlijk. Een absolute aanrader. Jullie gaan ons hier zeker vaker terug zien.

 • Annemieke Eijgermans
  Annemieke Eijgermans
  5/5

  Na lange tijd weer eens een bezoekje gebracht aan de belhamel. Het speelgedeelte was niet veranderd wel was de kaart verbeterd. Het eten was erg lekker en keuze genoeg. Het enige puntje van aandacht is de bootjes er viel niet echt mee te varen de haken waar de peddels in moesten ontbraken of waren verbogen. Verder echt een hele leuke dag gehad!

 • Paul De Bruin
  Paul De Bruin
  5/5

  Heel erg leuk opgezette speeltuin, indoor klimpark, vaarvijver, etc. We hebben een goede dag kunnen genieten met kinderen in diverse leeftijds categorieen. Super vriendelijke personeel. Heerlijk gegeten. Aanrader voor een dagje weg!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.