De Biestse Oevers, Biest-Houtakker

Arrangementen

Tarieven

Menukaart


Biestse Oevers, paviljoen Biestse Oevers Forellen visvijvers voor jong en oud


Welkom bij De Biestse Oevers – dé plek om in alle rust te vissen in Biest- Houtakker. Of u nu een beginner bent die zijn hengel voor het eerst uitgooit, of een ervaren visser die al vele vissen aan de haak heeft geslagen, wij hebben voor iedereen de perfecte spot. Geniet van een gezellige tijd met familie, vrienden of collega’s op onze visvijver, of trakteer uzelf op een heerlijke lunch of borrel in ons sfeervolle paviljoen. Ons terras biedt een prachtig uitzicht over het water, maar ook in het paviljoen zelf kunt u heerlijk tot rust komen.


De Biestse Oevers forellen visvijvers van bovenaf


Behalve vissen kunt u bij De Biestse Oevers ook terecht voor familie- of bedrijfsuitjes, of andere evenementen. Onze vijvers en onze faciliteiten bieden volop mogelijkheden voor een geslaagde dag. Of u nu een familiedag wilt organiseren, een personeelsfeest of een verenigingsuitje, niets is ons te gek. Wilt u de dag afsluiten met een heerlijke barbecue voor uw gezelschap? Dat kan! Vanaf 15 personen organiseren wij een barbecue om uw dag perfect af te sluiten.


Geniet in alle rust en sla je hengel uit


Bij De Biestse Oevers verkopen we wekelijks verse gerookte regenboog- en zalmforellen, rechtstreeks uit onze eigen rookovens. Wij raden aan om deze op bestelling te kopen, zodat u verzekerd bent van een vers product. Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen bij De Biestse Oevers. Kom langs en laat u verrassen door de gastvrijheid van ons team en de prachtige omgeving.


Biestse Oevers Forellen visvijvers


Foto’s

Contact

Reviews op Google
 • Connie Hendriks
  Connie Hendriks
  5/5

  Geweldige camperplaats met een spiksplinternieuwe toiletruimte. Alles keurig onderhouden, wij zijn er 4 dagen geweest maar hadden eigenlijk geen zin om weer weg te gaan. Zeker een plaats om naar terug te gaan.

 • Casper van Dort
  Casper van Dort
  4/5

  Mooie locatie in Biest-Houtakker, nadeel is dat je vantevoren niet kan reserveren, maar er is plaats genoeg gelukkig in de drukke ochtend shift. Je kan daar hengels en attributen en visvoer huren/kopen. Koffie is uit de automaat 😕maar dat mocht de pret niet drukken. Goede vangst deze dag en zeker voor herhaling vatbaar. Paar punten van aandacht, vuilbakken zijn vol maar worden weggehaald en niet vervangen. Heren toilet was niet echt schoon. De ruimte waar de vissen schoon gemaakt kunnen worden is krap, geen verlichting en iedereen wil op het zelfde tijdstip hetzelfde doen. Aanrader voor een leuke ochtend/middag/avond vissen op forellen en zalmforel.

 • Marianne Goossens
  Marianne Goossens
  5/5

  Vooral fijn met kleine kinderen. Ze zijn uren bezig in de speeltuin terwijl je ze vanaf het terras kunt zien genieten

 • Wil van Loon
  Wil van Loon
  4/5

  Geschikt voor de visser die op zijn gemak een vis wil vangen. Visje bestellen en vangen maar. Diverse visvijvers beschikbaar. Leuke uitspanning.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.