De pure slager, Alphen

Assortiment

Over onsDuurzaam voor het milieu
en je lichaam

Tegenwoordig wordt er steeds meer rekening gehouden met de natuur waardoor alles duurzamer wordt. Toch blijft de voedselindustrie één van de grootste milieuvervuilers van de wereld.

Wij zijn de pure slager begonnen om verantwoorde producten op de markt te brengen die gezond, duurzaam en milieubewust zijn. Onze producten zijn zonder toevoegingen waardoor we een stukje milieu terug kunnen geven en het ook gezonder voor je lichaam is.


Recepten en tipsVlees zoals het hoort te zijn

De vraag naar puur vlees zonder toevoegingen stijgt enorm. Als één van de weinigen spelen wij hier op in.

Oude kennis en technieken zijn een inspiratiebron voor ons assortiment. Alle producten zijn op de ambachtelijke wijze zoals vroeger gemaakt en in een modern jasje gestoken. Zonder toevoegingen, waardoor we 100% voeldoen aan de vraag naar puur en ambachtelijk vlees — en dat proef je!Contact


Reviews op Google
 • Bart Franken
  Bart Franken
  5/5

  Echt een aanrader!! De pure slager levert heerlijk, eerlijk vlees zonder geur, kleur en smaakstoffen. De vleeswaren zijn super op smaak met als persoonlijke favoriet de salami, saucisse de boulogne, casslerrib en de gedroogde procureur. Wat betreft het vlees voor op de barbecue en voor in de pan ben ik razend enthousiast. Het is echt van erg goede kwaliteit, de biefstuk, cote de boeuf, huisgemaakte worsten en hamburgers zijn allemaal van TOPkwaliteit. Qua bezorging werkt het ideaal, alles volgens afspraak op tijd geleverd en goed (vacuüm) verpakt.

 • Debby Diepstraten
  Debby Diepstraten
  5/5

  Wij hebben afgelopen zomer het heerlijke vlees van de Pure Slager op onze BBQ klaargemaakt. Netjes thuisbezorgd en goed verpakt, zodat het vlees ook vers en lekker van smaak blijft. Uitstekende en vriendelijke service, Pieter weet waar hij het over heeft en zorgt voor eerlijk en goede kwaliteit vlees voor een mooie prijs. Een echte aanrader!

 • Charles CDC
  Charles CDC
  5/5

  Na verschillende keren vlees en vleeswaren van de Pure Slager ontvangen te hebben, kan ik zeggen dat de Pure Slager staat voor topkwaliteit, pure smaak, vakmanschap en klantvriendelijkheid. Geweldig die bezorging aan huis. Binnenkort weer voor de BBQ bestellen. Kijk er nu al naar uit!

 • Karmen Goossens
  Karmen Goossens
  5/5

  Al een aantal maal mogen genieten van het vlees van 'De Pure Slager'. Van de borrelplank tijdens een borrel tot een verse rollade tijdens de kerst. Bij mijn ontbijt heb ik mogen proeven van heerlijke vleeswaren zoals rauwe ham en 'zoutarme' runderrookvlees, als je de koelkast open trekt loopt het water je al in de mond. Je hoeft de deur niet eens uit om van al deze heerlijkheden te mogen genieten want het wordt tot aan de voordeur gebracht!

 • Liesbeth
  Liesbeth
  5/5

  Voor de kerstdagen diverse gourmethapjes besteld; de levering was wat vertraagd (zonder bericht helaas) dus dat was een beetje vervelend, maar kan gebeuren. Maar de hapjes overtroffen alles: de smaak, hoeveelheid, prijs/kwaliteitverhouding zijn echt heel erg goed! Vorig jaar bij een keten (Keurslager) besteld, viel toen erg tegen qua prijs, smaak en hoeveelheel. We zijn erg enthousiast en gaan zeker vaker bestellen! Echte aanradar! Super kwaliteit, zeer ruime porties en gunstig geprijsd.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.