Hoeré Recreatie Chalets in omgeving Voorthuizen,

Hoeré Recreatie Chalets
Voorthuizen, Barneveld

5000m2 eigen showterrein, plekken door geheel Nederland, diverse showmodellen.

 

Hoeré Recreatie, al 35 jaar een waar Eldorado!


ChaletsStacaravans

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 17:00
Hoeré Recreatie Chalets
Bosweg 7
3781 NG Voorthuizen

0342 473 767
0342 473 767
Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

In de omgeving

Reviews op Google
 • C Rietkerk
  C Rietkerk
  2 maanden geleden
  10

  Hele mooie chalets van buiten en van binnen. We hebben veel foto's genomen om te vergelijken met andere chalets.

 • Mike van den Tillaart
  Mike van den Tillaart
  7 maanden geleden
  10

  Bij firma Hoeré (Bosweg 7, Voorthuizen) konden wij ons vrijblijvend uitgebreid oriënteren op allerlei mogelijke chalets. Op onze vele vragen kregen we niet alleen een passend antwoord maar er werd ook door Hoeré meegedacht. Medio 2019 maakten wij onze keuze en kochten een chalet inclusief plaatsing en aansluiting. Voor de afwerking en inrichting waren ruime keuzemogelijkheden. Heel fijn dat we van Hoeré ook voor de inrichting deskundig advies en tips kregen. Het chalet werd precies volgens onze wensen gebouwd en was op de afgesproken tijd klaar. Plaatsing, aansluiting en nazorg gingen altijd in goed overleg met ons. Terugkijkend op het hele traject van aanschaf tot levering kunnen we niets bedenken dat niet goed is verlopen. Bij Hoeré is afspraak afspraak, staan ze voor kwaliteit, hebben ze een uitstekend inlevingsvermogen voor wat de klant graag wil hebben en is de verhouding prijs/kwaliteit uitstekend. Wij kijken terug op een plezierig aankoop- en leveringstraject en genieten nu met volle teugen van ons luxe chalet. De vele enthousiaste reacties van familie, vrienden en voorbijgangers zijn voor ons ook een leuke bijkomstigheid. Dank je wel Familie Hoeré!

 • meint aaps
  meint aaps
  5 maanden geleden
  2

  Waardeloos bedrijf, gebruikt chalet met verborgen gebreken afgeleverd en niks wordt er opgelost. Mooie praatjes maar als je betaald hebt dan is er geen service meer en als je belt wordt gewoon de hoorn erop gelegd

 • Pieter Hendriks
  Pieter Hendriks
  6 maanden geleden
  10

  Wat een ongelooflijk vriendelijke mensen. Gastvrij onthaal en een heel uitgebreid en zeer deskundig advies. Als je ooit op zoek bent naar een chalet dan kan ik je dit bedrijf van harte aan bevelen.

 • awl dejong
  awl dejong
  8 maanden geleden
  10

  Een chalet uitzoeken is best lastig. Hoere geeft een echt goede begeleiding om jouw chalet naar wens te krijgen. Prima . De plaatsing was gezien de locatie een hele klus maar dat is ook goed gegaan. Nazorg omdat er een paar dingen niet optimaal was is ook prima opgepakt. Kortom zeer tevreden over dit bedrijf.