Keveruitje.nl, Waalwijk


€295 per Kever incl lunch voor 4 personen


Dé meest bijzondere Keverrally!

Hoe voelt het rijden in Herbie of een Kever Cabrio? Stap in en kom Kever rijden bij Keveruitje. Keveruitje is de eerste & originele Kever Rally van Nederland en bij ons ontdek je de leukste Keverrally voor jouw familie-uitje, familiedag en/of vriendenuitje!

Keveruitje Waalwijk

Keveruitje BBQ


Kever uitje, dagje uittips, bezienswaardigheden, autoverhuurBarbecue, dagje uit, dagje weg


Het programma als uitdagende autopuzzelrit of puzzeltocht, Kevertocht en Keverrally, waar je onderweg een heerlijke lunch verzorgd krijgt. Jullie rijden een prachtige route met behulp van ons routeboek waarin verschillende navigatietechnieken worden gebruikt om jullie de weg te leiden. Ook kunnen jullie onderweg nog op zoek gaan naar de verschillende fotopunten en wat vragen beantwoorden.

Middagprogramma

Dagprogramma

 


Keveruitje, middagprogramma, auto huren, dagverhuur, dagprogramma


Bij Keveruitje bieden we het luncharrangement aan en ervaar je het echte gevoel in een oldtimer Kever of Kever Cabriolet! Hierin rijd je een mooie route en genieten jullie onderweg van een heerlijke lunch. Wij werken niet met standaard Kevers, maar met klassieke Kevers en échte Kever Cabriolets. Wij bieden maar liefst 25 Kevers in veel verschillende kleuren. Alle Kevers kunnen worden gehuurd voor een teamdag, bedrijfsuitje, zakelijk evenement, teambuilding, klantendag of familie-uitje.

 

Keverrally & Feestavond


Reviews op Google
 • Sabrina Okkerman-Beeloo
  Sabrina Okkerman-Beeloo
  5/5

  Super leuk personeelsuitje door het mooie groene hart! Daya en Marjolein weten waar zij mee bezig zijn, goed georganiseerd, mooie routes en met humor ontvingen zij onze (uitbundige) groep. Bedankt voor de organisatie!

 • Tina van der Laan
  Tina van der Laan
  5/5

  Begin oktober leuk personeelsuitje gehad. Keveruitje in combinatie met een pubquiz. Fijn en regelmatig overleg met Marjolein gehad over de precieze invulling van de dag. Rijden met de kevers was een leuke ervaring en zorgt ook voor teambuilding. Dat geldt ook voor de pubquiz. Complimenten ook voor het personeel van eetcafé de Dijketelg! Het eten bij de bbq was van goede kwaliteit. Er was echt rekening gehouden met dieetwensen en het personeel achter de bar was ook erg vriendelijk en behulpzaam.

 • Bonita Bokhove
  Bonita Bokhove
  5/5

  Zaterdag 24 september was eindelijk de dag. Aanleiding was ons 40 jarig huweIijk. Het weer was niet best. Bij aankomst in Papekop stonden de kleurrijke kevers te shinen. Wij hebben een super leuke dag gehad. Echt een aanrader. Zowel de 80+ als de jongeren hebben genoten. Dus wij zeggen " Doen, als je iets anders wil dan een traditioneel feest".

 • Jorg Boom
  Jorg Boom
  5/5

  Marjolein, Namens al het personeel van Broeren Civil Solutions heel erg bedankt voor de toffe dag! Super geregeld! Leuke tour met de kevers gehad met aansluitend een heerlijke barbecue 😁 Aanrader voor iedereen!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.