Koning Bal, Baarle Nassau


Wat is Koning Bal?

Koning Bal is een ideaal spel voor vrienden, families, teams en bedrijven die van een competitief uitje houden waarbij de bal centraal staat en er enorm veel gelachen gaat worden. Wie mag zich na een uitdagend circuit Koning(in) Bal noemen?
Dit unieke spel is gegarandeerd een leuke invulling als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een welkome sportieve onderbreking tijdens een vergadersessie bij hotel Schaluinenhoeve.

Op een prachtig gelegen locatie te midden in de natuur leg je in ruim anderhalf uur negen onderdelen af. Van voetbal, tennis, hockey, golf, basketbal tot zelfs kogelstoten, allerlei balsporten en spellen komen eraan te pas. Dit spel is voor jong en oud, sportief of niet-sportief en je speelt dit gewoon in jouw kleding.


Een bourgondisch uitje met een sportief tintje

Daag je vrienden, teamgenoten, familie en collega’s uit en laat zien dat jij de titel Koning(in) Bal mag dragen. De troon staat al klaar voor jou en uiteraard hoort daar een prijs bij. Maar winnaar of winnares worden is bij ons niet het belangrijkste. Een drankje, hapje, sportiviteit, teambuilding en heel veel lachmomenten zijn in onze ogen net zo belangrijk.


Wie wordt er Koning Bal?

Daag je vrienden uit met de leukste balspellen

Keuze uit meerdere arrangementen

Totaal uitje met eten en drinken

Ook voor kinderfeestjes


Home

Wat is Koning Bal

Arrangementen


 

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 18:00
Koning Bal
Schaluinen 9a
5111 HB Baarle Nassau
Noord Brabant
06 18394592
info@koningbal.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Jaimey
  Jaimey
  5/5

  Zeer leuk, 100% klantvriendelijkheid, personeel staat open voor een praatje, en als je iets nodig hebt hebben ze het. De naam zeg het al, maar het gaat in het algemeen over ballen. Alle spelletjes zijn met ballen en worden goed en duidelijk uitgelegd door het personeel. Ook waren er hapjes en drankjes (Niet gratis). Het materiaal waarmee de spellen gespeeld worden zijn in goede staat. Sfeer is echt heel gezellig dus kort gezegd hebben we echt lol gehad.

 • kevinvervest
  kevinvervest
  5/5

  Vorige week het Nar arrangement geboekt voor onze vriendendag. Enorm tof middagdeel gehad en veel gelachen. Vriendelijke en goede begeleiding, leuk assortiment van spellen, aan te raden dus.

 • Robbert
  Robbert
  5/5

  Super leuk uitje gehad. Leuke spellen, goed ontvangst zeer prettige sfeer. Aanrader!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.