Mannenspeeltuin, Oosterhout

MANNENSPEELTUIN….

THE OUTDOOR MANCAVE!


UNIEKE ACTIVITEITEN IN EEN ECHT BOS

Waar kun je nou op drones schieten en in een minitank rijden? De Mannenspeeltuin is een outdoor speelterrein in Brabant (tussen Breda en Oosterhout) voor mannen die met hun vrienden, collega’s, teamgenoten of familie een uniek en ludiek dagje willen beleven.Vrouwen en kinderen?

Heb je als vrouw zin in een avontuurlijk dagje Mannenspeeltuin? Geen probleem, als je maar kan lachen om typische mannenhumor! De baard nog niet in de keel? Ook niet erg! Als klein mannetje ben je van harte welkom om in de Mannenspeeltuin een bijzonder stoer kinderfeestje te geven.Origineel dagje uit in de natuur

Alles draait bij ons om een origineel en avontuurlijk dagje uit, persoonlijk contact en tevreden gezichten. Heb je zelf ideeën voor je arrangement in de mannenspeeltuin, dan zijn we heel flexibel en denken graag met jullie thema mee. Het is tenslotte jullie feestje!Even bellen voor beschikbaarheid

Wil je een unieke outdoorbeleving in een echt bos voor je vriendenuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, mannenweekend of kinderfeestje? Bel ons om je eigen dagje Mannenspeeltuin samen te stellen: 0164-254484 of 06-54681130


Home Onze activiteiten Voor wie Tijden & Prijzen FAQ

Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 09:00 - 21:00
Mannenspeeltuin
Hoevestraat
4904 SN Oosterhout
Noord Brabant
0164-254484
06-54681130
info@mannenspeeltuin.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Bernard Skibinski
  Bernard Skibinski
  5/5

  We zijn gaan paintballen met een team-uitje van 10 man. De ervaring was geweldig, zeer vriendelijk, relaxt personeel zonder oog te verliezen op veiligheid. Het terrein was leuk met vele manieren om te schuilen, maar ook mogelijkheden om door kleine kieren heen te schieten. Iedereen had een geweldige tijd, en de games waren leuk om te doen (capture the flag, king of the hill, en free-for-all). Super aanrader, en wees bereid op spierpijn de volgende dag ;-)

 • Skyizthelimit H
  Skyizthelimit H
  5/5

  Kinderfeestje met een groep van 10 - 12 jarigen en wát hebben ze het naar hun zin gehad! Enórm leuke activiteiten, hele goede begeleiding; niet te streng maar zeker duidelijk en veiligheid staat voorop!! Een toplocatie, ruimte voor eigen momenten en heerlijk buiten zijn. Persoonlijk vinden wij dit het tofste feestje dat we, na 11 jaar vol echt wel goede feestjes, hebben gevierd. Dikke aanrader!!

 • Lies Debacker
  Lies Debacker
  5/5

  Afgelopen zomer kwamen wij voor de 2e keer met een groep 11/12-jarigen naar de mannenspeeltuin voor het "kinderfeestje". Ook deze zomer genoten de 40 deelnemers met volle teugen! Ze leefden zich helemaal uit met RC-racen, Drone schieten en paintball. Dit is echt de leukste uitstap van de vakantie. We komen heel graag volgende zomer terug :)

 • koen alewijnse
  koen alewijnse
  5/5

  We hebben hier een vrijgezellendag gehad, waar we gastvrij zijn ontvangen. drone schieten, RC rijden en Mini-tank rijden waren onze activiteiten. Goede spelbegeleider, met een goed oog voor veiligheid en humor. flexibele organisatie ook betreffende de aantal deelnemers die op het laatste moment 1 minder werd. hier zijn geen kosten voor in rekening gebracht. Ragnar (eigenaar)is ook goed benaderbaar. aanrader voor alle mannen en vrouwen om eens een dagje te vertoeven.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.