NondeJeu, Tilburg

Reserveren


Uitgaan in Tilburg


Verschillende unieke spelactiviteiten voor hele kleine en super grote groepen.


De activiteiten voor jong en oud zijn makkelijk te begrijpen, heerlijk competitief en zorgen gegarandeerd voor een hele hoop plezier samen.Dit is allemaal te combineren met een drankje en een lekker hapje! • Meerdere activiteiten op één locatie
 • Locatie hartje Tilburg
 • Door bezoekers gewaardeerd met 5 sterren
 • Totaaluitje met eten en drinken
 • Scherp geprijsd; voor elk budget hebben we iets


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 12:00 - 00:00
NondeJeu
Pieter Vreedeplein 80
5038 BW Tilburg
Noord Brabant
013 785 3076
info@nondejeu.com
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 00:00
Donderdag 12:00 - 00:00
Vrijdag 12:00 - 01:00
Zaterdag 12:00 - 01:00
Zondag 12:00 - 00:00
Reviews op Google
 • Mitchell
  Mitchell
  4/5

  Leuk escape room concept met een gevarieerd aanbod aan minigames. Als team kun je veel lol hebben in de verschillende kamers. Ook de jeu de boules was leuk om te doen. Ik had al jaren geen jeu de boules meer gespeeld, maar op deze professionele banen was het erg tof. We hadden hier ook een shared dining concept, dat was van wat mindere kwaliteit. Gerechten waar je van moet houden. Dingen die warm moesten zijn waren koud en andersom. Vandaar ook geen vijf sterren.

 • Marjet Duister
  Marjet Duister
  5/5

  Een super dag gehad. Alles was goed verzorgd. Prison Island was tof om te spelen, fijne vriendelijke medewerkers die meedenken en het eten (shared dining) was erg lekker. Absolute aanrader voor groepsactiviteiten..

 • Angela Maas
  Angela Maas
  5/5

  Toplocatie! Super leuk bedrijfs- of familie uitje, als je niet al fanatiek bent, dan word je het hier wel! Het uur prison island vliegt voorbij, het borrelen, napraten, gezellig personeel maakt het een zeer geslaagde avond!

 • Ton de heer
  Ton de heer
  4/5

  Prison Island is erg leuk om daar te spelen, personeel is vriendelijk en bereid om een tip te geven mocht je ergens niet uitkomen. Nadeel is wel dat als het een drukke dag is, je eigenlijk met een te grote groeo speelt, waardoor je regelmatig moet wachten voor cellen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.