Reptielenhuis De Aarde, Breda


Uniek in Nederland!

Reptielenhuis de Aarde in Breda is het mooiste reptielenhuis van Nederland. Dit leuke uitje is ideaal voor kinderen, schoolreisjes, kinderfeestjes en een must voor iedere dierenliefhebber. Bij de Aarde in Breda kom je meer te weten over reptielen en kun jij al jouw prangende vragen stellen aan een van onze dierenverzorgers.


 


Arrangementen bij Reptielenhuis de Aarde

Naast een gezellig bezoek aan de Aarde in Breda kun je ook diverse arrangementen boeken zoals kinderfeestjes, vergaderingen, recepties, schoolbezoeken en nog veel meer.
Kijk snel bij arrangementen om te zien wat het reptielenhuis voor jou kan betekenen. Heb je hier vragen over of ben je benieuwd wat voor opties er zijn? Wij denken graag met je mee.Bezoek
Het reptielenhuis
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen


Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 10:00 - 18:00
Reptielenhuis De Aarde
Aardenhoek 26a
4817 NE Breda
Noord Brabant
076 587 9165
info@deaarde.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Danielle Nolen
  Danielle Nolen
  5/5

  Top top top! Vriendelijk en kundig personeel, zelfs met wat onverwachte groepen die tegelijk met ons binnenkwamen regelden ze alles super. Iedereen kwam aan de beurt om een slang vast te houden, groepen werden netjes opgesplitst en alles werd heel goed uitgelegd. Personeel gaf overal heel geduldig antwoord op en tussen de drukte door wisten ze ook nog eens alles schoon net netjes te houden. Simpel (prima) assortiment aan drinken en snacks en kleinigheidjes. Leuke (gratis) speurtocht voor de kids en een plekje om kleurplaten in te kleuren. Tip: voor een euro een bal met een stukje huid van een slang of hagedis en medewerkers wisten precies uit te leggen welke huis van welke slang was. Dieren zien er heel goed uit en komen nieuwsgierig naar het raam om mensen te bekijken. De dieren die voor het kennismaken worden gebruikt zitten apart achter dus die hebben rust als ze niet hoeven "op te treden". Het is ook nog eens een klein prijsje om binnen te komen dus echt een leuke aanrader voor een paar uurtjes wat leuks en bijzonders met de kids. Van ons krijgen ze een dikke 10! Bedankt!!

 • Prof. Dr. Henk Koppelaar
  Prof. Dr. Henk Koppelaar
  5/5

  Dit levende museum is voor ons een openbaring. Dat begint buiten (binnen is catering) met een terras met zitjes zó mooi dat we dachten dat dit museale meubelstukken waren! Binnen is het ook zo mooi: glazen verlichte verblijven voor de exotische levende dieren, zoals kameleons, pythons, krokodillen, . . . Het is vaak een zoekplaatje voor je ze ontwaart in hun beschutte habitat. Het meest interessante is de uitstekende uitleg en begeleiding door de staf. Onverwacht goede uitleg over de dieren met hun onvermoede eigenschappen!! Er werd tijdens ons bezoek zelfs uitleg in het Engels gegeven over een grote wandelende tak, die . . . het staflid op de arm had . . . We hebben er koffie met koek op gedronken!!! Wat een uitje!!!

 • Martijn Weisbeek
  Martijn Weisbeek
  5/5

  Leuk reptielencentrum met gratis rondleiding en medewerkers die gepassioneerd over de dieren kunnen vertellen. Van grote schildpadden tot pythons, kleine krokodillen en ook een mooie kameleon. Iedereen mag een wandelende tak vasthouden en ook een slang als je durft. Wees gerust, deze slang kan geen mens wurgen, dus dit is volkomen veilig. Ook hebben ze een leuke speurtocht voor kinderen, aangepast op de leeftijd van de kinderen.

 • Roger van Nassau
  Roger van Nassau
  5/5

  Vandaag voor het eerst bij Reptielenhuis geweest. Het parkeren was gratis en makkelijk. De terraria waren groot en goed ingericht voor de dieren die er in zaten. Erg leuk was dat er meerdere momenten waren dat je een dier kon vasthouden en aanraken. Ook mochten de kinderen de schildpadden voeren. De uitleg van de werknemers was duidelijk en goed en ze waren erg vriendelijk en leuk met de kinderen. Aanrader voor de mini biologen onder ons. (En ouders eerlijk gezegd)

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.