Restaurant De Gulle Lach, Waalwijk

Reserveren

Lunch

Drinks, sweets & bites

Specials


Gevestigd in een historisch pand in het centrum van het Brabantse Waalwijk ligt Restaurant De Gulle Lach


De Gulle Lach is gevestigd in een historisch pand in het centrum van het Brabantse Waalwijk. Bij ons kunt u lunchen en borrelen in een gemoedelijke huiskamersfeer. Maar ook voor een goede kop koffie of thee met of zonder gebakje bent u welkom.


Gezellig en overheelijk dineren in een gemoedelijke huiskamersfeer bij Restaurant De Gulle Lach Waalwijk


Aandacht voor onze gasten en aandacht voor onze gerechten zijn de belangrijkste speerpunten. Eerlijke producten voor eerlijke prijzen in samenwerking met lokale leveranciers, zodat u niet de hoofdprijs hoeft te betalen en wij ons steentje bijdragen aan een duurzame samenleving.

Rijkelijk belegde broodjes, versbereide soepen, goed gevulde salades, diverse taarten; alles zelfgemaakt en met eigentijdse en verrassende smaakcombinaties. Er is een ruime keuze aan vegetarische en vegan gerechten en alle broodjes zijn glutenvrij te bestellen.
Ook kunt u bij ons terecht voor een High Tea, High Soup, High Wine & High Beer en een lekkere zoete- of borrelplank.

Wij zullen er alles aan doen om onze naam eer aan te doen en u te laten vertrekken met een (gulle) lach!

Meer over ons


Heerlijke drinks, sweets & bites bij Restaurant De Gulle Lach Waalwijk


Ook aan onze drankjes wordt speciale aandacht besteed. We hebben een ruime keuze aan koffies en lattes, (verse) thee├źn, bijzondere sapjes & smoothies, lekkere (speciaal)bieren en een goed glas wijn.
Om het geheel compleet te maken zijn er verschillende zoetig- en hartigheden te bestellen. Zo is de Gulle Lach ook buiten lunchtijd een prima plek om te vertoeven!

Drinks, sweets & bites


Specials en lunch bij Restaurant De Gulle Lach Waalwijk


Contact


Quint Rijken & Hanneke Eeltink

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 17:00
Restaurant De Gulle Lach
Grotestraat 196
5141 HD Waalwijk
Noord Brabant
0416 347 064
info@gullelach.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Gert-Jan Jonkman
  Gert-Jan Jonkman
  5/5

  Gezellige horecagelegenheid met retro interieur. De cappuccino wordt geserveerd in ouderwetse kopjes, waarvan er geen twee hetzelfde zijn. Vlotte bediening, sympathieke eigenaren. De cappuccino is uitstekend en de prijs is -net als het interieur- uit grootmoeders tijd. Ook wordt hier High Coffee geserveerd : 3 maal een originele koffiebereiding met (3x) een stukje zelfgemaakt gebak. Op deze manier krijg je mogelijk wat voorgezet dat je niet direct zou kiezen van de kaart. Heel apart en lekker. Wel even tevoren reserveren...Aanrader !! Update maart 2024: De Gulle Lach heeft een nieuw koffie/cappuccino-apparaat. De cappuccino's zijn gloeiend heet. Geweldig!! En nog steeds plezierig geprijsd...

 • Paquita LLera
  Paquita LLera
  5/5

  Waar we voor kwamen naar Waalwijk was net verkocht ....knaagje in maagje en vonden dit gezellige restaurantje ... Lekker buiten gezeten zeer aardige gastvrouwen .... Omelet waren heerlijk voor herhaling vatbaar......zeer aanrader!

 • Emely Kok-Hermans
  Emely Kok-Hermans
  5/5

  Altijd lekker eten, vernieuwende combinaties, lekkere sapjes en gezelligheid! Ook genoeg vega opties!

 • Leroy Bischops
  Leroy Bischops
  5/5

  Wat een fantastisch plek, om te lunchen! Eten was fantastisch en de bediening was geweldig, wij hebben met zen 3 tjes genoten! Vooral de menu kaart die jullie hebben neergezet! FANTASTISCH! Groetjes uit Rotterdam

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.