Restaurant De Kneut in omgeving Ulicoten, Noord Brabant
€€ €€€€

Restaurant De Kneut, Ulicoten

 

U bent bij Restaurant de Kneut aan het juiste adres als het gaat om heerlijk Bourgondisch ’tafelen’ in een intieme sfeer. Denk hierbij aan gezellige hoekjes met tafels voor twee of vier personen, en niet te vergeten, onze ‘Chesterfield’ treinbank. Op deze manier kunt u met een groep tot wel acht personen in een soort halve cirkel heel gezellig en discreet genieten van lekker eten. Wij nodigen u dan ook graag uit om zelf te ervaren wat Restaurant De Kneut in Ulicoten u te bieden heeft.

Onze horeca accommodatie is gelegen in de prachtige grensstreek rondom Baarle-Nassau; hét unieke enclavedorp waar 30 stukjes Nederland en België in elkaar verweven liggen! In het hart van dit bosrijke deel van Brabant kunt u volop genieten van de prachtige natuur met vele bossen, vennetjes en heidevelden.Iedere dag genieten op ons terras

Ons grote en gezellig aangeklede terras is tijdens de zomermaanden standaard iedere dag geopend. Onder het genot van een drankje (met of zonder bittergarnituur) of een diner kunt u er bij de eerste zonnestralen al heerlijk toeven.Wanneer het zomerse weer het af laat weten kunt u alsnog bij ons terecht. Wij hebben het terras namelijk deels overkapt en er hangen diverse warmtelampen. Met een besloten groepje op ons terras genieten van een borrel, lunch en/of diner? Dat kan natuurlijk ook! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en waar gewenst het plaatsen van een reservering.


Wij hopen u snel te begroeten in ‘ons Brabantse land’!

Tot ziens!
Uw gastheer, Dennis G.  VerweiRestaurant

Terras

Feestzaal

Café Ut Kneutje

Activiteiten

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 16.00 - 22:00
Restaurant De Kneut
Dorpsstraat 79
5113 TD Ulicoten
Noord Brabant
013 785 0281
postbus@dekneut.nl
Openingstijden
Maandag 16.00 - 22:00
Tot 1-4, lunch kunt u reserveren 1 dag vooraf
Dinsdag 16.00 - 22:00
Tot 1-4, lunch kunt u reserveren 1 dag vooraf
Woensdag 16.00 - 22:00
Tot 1-4, lunch kunt u reserveren 1 dag vooraf
Donderdag Gesloten
Vrijdag 16.00 - 22:00
Tot 1-4, lunch kunt u reserveren 1 dag vooraf
Zaterdag 16.00 - 22:00
Tot 1-4, lunch kunt u reserveren 1 dag vooraf
Zondag 16.00 - 22:00
Tot 1-4, lunch kunt u reserveren 1 dag vooraf
Reviews op Google
 • Jose Martens
  Jose Martens
  5/5

  Prima kaart, sfeervolle unieke inrichting, zeer enthousiast, ondernemend team.

 • Tamara de Raaf
  Tamara de Raaf
  3/5

  Ik had via de website een reservering gemaakt voor 12 uur lunchen. We waren wel wat te vroeg, maar dat maakte niet uit. Jammer was wel dat er werd gezegd dat de keuken pas om half 1 open zou gaan. Beetje rare tijd als je wilt lunchen en er op de lucnchkaart een 12-uurtje staat. Er werd gezegd dat dit op de website zou staan, maar dat is dus niet het geval. Heb het nogmaals nagekeken. Uiteindelijk tegen half 2 eindelijk ons eten gekregen. Eten was verder wel heerlijk, maar het is een afrader als je even snel wat wilt eten.

 • Claudia Gerritse
  Claudia Gerritse
  5/5

  Mooie zaak en verrassend groot en sfeervol binnenplaats-terras voor s middags met zon! Waande me even in Spanje. Eten zeer lekker en betaalbaar. Vriendelijke bediening. Aanrader

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.