€€ €€€€

Taverne de Posthoorn, Oisterwijk

Menukaart

Reserveren

Activiteiten


Overheerlijk buffet bij Taverne De Posthoorn

Verse friet bij Taverne De Posthoorn Oisterwijk


Gelegen in het hart van groen recreatiegebied de Kampina, aan de rand van het mooie Oisterwijk. Bij Taverne De Posthoorn geniet u van echt Brabantse gastvrijheid en er zijn veel redenen om ons te komen bezoeken. Het bosrijke gebied waarin onze taverne ligt is lommerrijk en ideaal voor mooie natuurwandelingen of fietstochten. U kunt Taverne De Posthoorn gebruiken als vertrekpunt, in combinatie met een heerlijke lunch, maar ook als eindpunt en genieten van een heerlijke avondmaaltijd.


Kom genieten op het terras bij Taverne de Posthoorn Oisterwijk


Gastheer en gastvrouw Ton Oerlemans en Anoesjka van Pelt zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wist u dat er in Taverne De Posthoorn alleen maar gekookt wordt met producten uit de streek? Eerlijke ingrediënten die zoveel mogelijk uit de buurt komen maken het verschil en dat proef je.


Vespa huren bij Taverne de Posthoorn Oisterwijk Kids kunnen spelen in de speeltuin


Midgetgolf

Speeltuin

Kinderfeestjes


Taverne De Posthoorn is een heerlijke plek voor iedereen, voor gezinnen met kinderen, voor stellen, voor ouderen en voor groepen. En wie met de camper onderweg is en heerlijk in de natuur wil overnachten, is er een goed voorziene camperplaats aanwezig.


Midgetgolf bij Taverne de Posthoorn Oisterwijk


Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 22:00
Taverne de Posthoorn
Posthoornseweg 8
5062 SZ Oisterwijk
Noord Brabant
06 14679138
info@tavernedeposthoorn.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Mandy L
  Mandy L
  5/5

  Wij hebben hier met de camper overnacht. Leuke plek om te staan en zeer aardige eigenaren! We waren er met twee kinderen die zich uitstekend konden vermaken in de speeltuin. Bedankt voor de gastvrijheid!

 • NJ K
  NJ K
  5/5

  Heerlijke plek om uit te rusten na een wandeling of fietstocht! Zeer vriendelijke bediening. Eten was ook perfect! Leuke speeltuin erbij voor de kleintjes, of midget golf. Restaurant heeft een mooie en gezellige uitstraling. Enig persoonlijk minpuntje: we waren juist de drukte en muziek in het centrum van koningsdag aan het vermijden, maar er bleek ook hier een live zanger te komen op het terras. Dat hoefde voor mij echt niet. Maar goed, we wilden toch al bijna weggaan toen hij begon.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.