Toti Italy, Hoeven

Ons menu

Online bestellen

Reserveren Hoeven

Reserveren Roosendaal


Toti Italy, heerlijk uit eten in Hoeven

Toti Italy, overheerlijke pizza


Echte Italiaanse keuken!

Toti Italy heeft twee vestigingen. Een in Roosendaal en een nieuwe aanwinst in Hoeven. In beide restaurants serveren wij Italiaans eten uit een echte Italiaanse keuken. Dit komt namelijk omdat alle koks in onze keuken Italiaans zijn! Vol passie en plezier koken ze voor u een overheerlijke Italiaanse maaltijd.


Pizza in de vorm van een hart, Toti Italy in Hoeven

Overheelijke pizza en wijn bij Toti Hoeven


Contact


Toti Italy - Pizza en Pasta, heerlijk uit eten in Hoeven & Roosendaal

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 16:30 - 23:00
Toti Italy
Halderbergselaan 1
4741 AA Hoeven
Noord Brabant
0165 785 697
info@totiitaly.nl
Openingstijden
Maandag 16:30 - 22:00
Dinsdag 16:30 - 22:00
Woensdag 16:30 - 22:00
Donderdag 16:30 - 22:00
Vrijdag 16:30 - 23:00
Zaterdag 16:30 - 23:00
Zondag 16:30 - 23:00
Reviews op Google
 • robert thellier
  robert thellier
  5/5

  Ontzettend lekker gegeten, een gezellig etablissement, de service is er formidabele. Zeer gastvrij en vriendelijk, goede koks. Een aanrader voor de liefhebber van de Italiaanse keuken. Heel goed betaalbaar, uitstekende kwaliteit!

 • Sanne Kuijpers
  Sanne Kuijpers
  5/5

  Samen met mijn moeder ben ik hier vrijdagavond geweest. We hadden een moeder dochter avond gepland en omdat ik hier al in de eerste week dat toti open was ben gaan eten, wilde ik hier graag terug komen. Sinds de eerste week is er veel verbeterd! Je merkt aan het personeel dat ze willen dat je een fijne ervaring hebt en dat het eten naar wens is. Ze doen echt hun best en dit is iets wat zowel mijn moeder en ik enorm op prijs stellen. Dan zien wij de kleine foutjes niet meer en waarderen we hun gastvrijheid enorm. Aan veel recensies is dit niet terug te zien. Voor een restaurant die net hun 2e filiaal hebben geopend vinden wij het ontzettend bewonderenswaardig om te zien hoe veel potentie dit restaurant heeft. Het is geen michelin restaurant, maar zeker de moeite waard om hier eens een gezellig hapje te eten en ervoor te zorgen dat dit restaurant kan groeien. (En het eten en drinken was heerlijk! We hebben het super gehad samen, dank jullie wel😊)

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.