Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder in omgeving Vrouwenpolder, Zeeland

Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder, Vrouwenpolder

Neeltje Jans park Plan je bezoek aan Neeltje Jans
Ontmoet de dieren Rondleidingen Neeltje Jans

Het meest leerzame en leukste dagje uit van Zeeland.

Hét themapark voor alle leeftijden!

Ontdek alles over de Deltawerken en de ramp van ‘53

En bezoek de stormvloedkering van binnen!


1 ticket voor het hele park

Attracties en shows voor het hele gezin

Gratis WIFI door het hele park


Download hier de plattegrond

Naast de zeeleeuween-en zeehondenshows zijn er ook verschillende Water & Fun attracties in Deltapark Neeltje Jans.

Neem je zwemkleding mee en geniet van het Oosterscheldewater in de Aquasplash en de Waterspeelplaats. En geniet met het hele gezin van de Waterglijbaan, Orkaanmacine, Speeltuinen en Walvis Expo.

Een spetterend dagje uit!

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 10:00 - 17:00
Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder
Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder
Zeeland
0111 655 655
Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00
Reviews op Google
 • sAner
  sAner
  3/5

  Niet voor herhaling vatbaar. Ondanks dat iedereen online kaarten moest bestellen en dus gereserveerd had, stond er om half 11 (een half uur na opening van het park) een hele lange rij voor de ingang. Het duurde ruim een half uur voordat we binnen waren. Dat komt omdat ze ieder ticket apart scannen. Beter was geweest als er gewerkt zou worden met gezinstickets. Dat zou 4 a 5x zo snel gaan. Binnen gekomen viel op dat Neeltje Jans de coronaperiode kennelijk niet gebruikt heeft om het park op te knappen. Het onkruid tierde welig, de ramen mochten wel eens gelapt worden en het parkje ademt gewoon een sfeer van vergane glorie. De orkaanmachine was, om onduidelijke redenen, buiten gebruik. Er zijn buiten veel te weinig schaduwplekken om een versnapering te nuttigen. Noodgedwongen zijn wij maar op de grond gaan zitten. The Blue Reef (het aquarium met een paar haaitjes) stelt echt heel weinig voor. Bij de zeeleeuwenshow was de tribune afgesloten (ivm corona?) en stond het publiek dus hutje mutje en kris kras door elkaar voor de hekken. Niet echt corona proof. Het waterspeelpark is mooi en fijn op een warme dag als vandaag (als je met kinderen komt tenminste), maar daar betaal ik natuurlijk geen 80 euro voor. De top attractie van het parkje, de stormvloedkering, is wel de moeite waard. Ook de Delta Experience is echt erg goed. Daarom geef ik toch nog 3 sterren.

 • Marjolijn Folkers
  Marjolijn Folkers
  4/5

  Imponerend, knap staaltje techniek.

 • Joy
  Joy
  3/5

  Interessant park om meer te leren over de Delta werken. Jammer dat de Oosterscheldekering zelf eerder sluit dan de rest van het park en vooral ook dat de medewerkers echt exact op tijd sluiten en niet klantvriendelijk zijn. Wij liepen naar buiten en er stond net iemand, die werd niet meer binnen gelaten, want het was precies 14.45u. De persoon zei nog, ja, sorry, het was een stuk verder lopen dan verwacht. Maar nee hoor, ook al hadden ze de volle toegangsprijs betaald, ze mochten niet meer naar binnen. Dus hou hier rekening mee (het is een behoorlijk eindje lopen van het hoofdgedeelte)! Verder is op het park niet super veel te doen voor volwassenen. De toegangsprijs is aan de hoge kant.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.