Aquapark Splash, Ouddorp

Het Aquapark in Ouddorp gaat open vanaf 21 mei tot eind september. Let op: u dient hiervoor wel vooraf te reserveren via www.dagjeportzelande.nl

Informatie over Port ZélandeWat bieden wij u

Aquapark Splash te Ouddorp is gesitueerd in het luxe vakantiepark Port Zélande, aan het Grevelingenmeer. Het is eenvoudig te bereiken via de provinciale snelweg N57.

De toegang tot het Aquapark is voor alle leeftijden; een ieder dient in bezit te zijn van een zwemdiploma. Indien een kind niet over een zwemdiploma beschikt dient er te allen tijde begeleiding te zijn van een ouder/verzorgers.

Port Zélande biedt veel extra’s en is gelegen langs een prachtig breed Noordzeestrand.

Het subtropische Aqua Mundo met wildwaterbaan en de spectaculaire glijbaan Turbo Tunnel maakt uw dagje waterplezier helemaal af.


Of u kiest voor indoor actie, zoals Blacklight High Adventure en Cool Factor: Laser Battle in de Adventure Factory


Ouddorp
Veelgestelde vragen
Video’s

Reviews op Google
 • Yvonne Oorbeek
  Yvonne Oorbeek
  5/5

  Superleuk bij koudere dagen wetsuits beschikbaar dat was heel fijn

 • Rienk van Dijke
  Rienk van Dijke
  4/5

  Aquapark Splash is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Onze jongens van 12 en 15 jaar vonden het voor herhaling vatbaar. Het parcours is voor 80 personen en biedt uitdaging: evenwicht bewaren, naar de overkant slingeren, toren beklimmen en eraf springen, enz. Voor €8,- een uur plezier en sportief bezig zijn! Een aanrader!

 • Boy Baukema
  Boy Baukema
  4/5

  Leuk opblaasbaar speeltoestel in het water. Wij zijn er geweest toen het 16 graden en bewolkt was maar dat was prima te doen dankzij de wetsuits, wel zwembroek onderaan doen want nat word je wel een beetje. Geen kassa erbij is erg onhandig maar je kan het beste online een kaartje kopen. 8 euro pp is wel duur voor een uurtje. Omdat het zo rustig was zat er ook overal meeuwenpoep. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en we hebben daar bij het dok nog een tijdje krabben gevangen wat m'n zoontje erg leuk vond.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.