De Bever Verhuur, Ouddorp

Segway tours

E-scooters

Mindervalide fietsen

Lopifits
Fietsverhuur

Groepsactiviteiten

 


De Bever Verhuur loifits, op een loopband de buitenlucht in E scooterverhuur bij De Bever Verhuur


De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment. Naast onze vervoermiddelen onderscheiden we ons met vele zelfgemaakte routes die via onze website te downloaden zijn in de app van onze route-partner. Naast een grote diversiteit aan vervoermiddelen, hebben we sinds een aantal jaar ook een breed assortiment mindervalide vervoermiddelen in de verhuur.


Fietsverhuur Voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie


Voor deze ontdekkingstocht bieden wij een zeer grote verscheidenheid “kleine” (elektrische) vervoermiddelen aan en meerdere activiteiten, waarbij de wens van de deelnemer centraal staat.
Ons motto is dan ook: iedereen kan mee van baby tot mindervalide. Dit kan, omdat wij één van de weinige verhuurders in Nederland zijn die een grote diversiteit aan mindervalide vervoermiddelen in het assortiment hebben.


Skelters bij De Bever Verhuur Segway verhuur in Ouddorp, geniet van de natuur


Het online reserveringssysteem van De Bever Verhuur wordt real-time bijgewerkt, zodat meteen zichtbaar is of het gewenste vervoermiddel beschikbaar is. Het is heel eenvoudig om een keuze maken en boeken. Wacht niet langer en start een nieuw avontuur!


Gezellig op de tandem Ook voor mindervalide zijn er mogelijkheden bij De Bever Verhuur


Tijdens de vakantie of een dagje uit heb je keus uit: een Segway PT tour rijden, een ritje op een elektrische scooter, een actief rondje op de Lopifit of met de mountainbike over het MTB parcours in de buurt. Of huur een (elektrische) fiets, een vrolijke fiets, skelter, een tandem, (honden)bakfiets, kinderfiets of mindervalide fiets. De vervoermiddelen kunnen over het algemeen ook gecombineerd worden, waardoor iedereen een passend vervoermiddel kan kiezen en je samen kunt genieten van de omgeving!


Contact

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 9:00 - 17:30
De Bever Verhuur
Dijkstelweg 12
3253 TB Ouddorp
Zuid Holland
0187 769 033
info@debever.com
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:30
Pauze van 12:00-13:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30
Pauze van 12:00-13:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:30
Pauze van 12:00-13:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:30
Pauze van 12:00-13:00 uur
Vrijdag 9:00 - 17:30
Pauze van 12:00-13:00 uur
Zaterdag 9:00 - 17:30
Pauze van 12:00-13:00 uur
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Elke De Smedt
  Elke De Smedt
  5/5

  We hadden met de familie 4 lop-i-fit'sen gehuurd. Het was een zeer leuke ervaring. Optimale begeleiding bij het opstarten! Mooie omgeving. Ook toen we pech kregen door één van de batterijen zijn 'de bever verhuur' ons komen helpen. Bedankt voor deze fijne ervaring!

 • Jean Paul Pauwels
  Jean Paul Pauwels
  5/5

  Door de enkelbreuk van mijn vrouw zijn we opzoek gegaan naar een fietsverhuur bedrijf met aangepaste fietsen voor mindervalide, jammer genoeg zijn er heel weinig bedrijven die hier rekening meehouden. Gelukkig zijn we bij De Bever terechtgekomen. De eerste dag van ons verblijf in ouddorp hadden we een duofiets gehuurd. Hier hebben we zeker 60km kunnen mee fietsen. Het was voor ons een super dag. "Zeer goede fiets" Op de tweede dag hadden we een duofiets gehuurd met aanhangwagen waarin onze vrienden plaats namen. Maar na 15km was de eerst batterij al leeg . We waren dus genoodzaakt om terug te rijden. Na wat een en weer gemail heeft het bedrijf ons toch een financiële tegemoedkoming gegeven. Wat we ten zeerste appreciëren. We raden dit bedrijf zeker aan bij mensen met een beperking. Ook zij hebben recht op ontspanning. En dit bedrijf helpt hen daarbij. Proficiat. We hopen dat jullie op heel lang fietsen kunnen verhuren voor mindervalide.

 • Henk H. Wever
  Henk H. Wever
  5/5

  Buitengewoon goed! Tijdens onze vakantie hebben we twee keer gebruik gemaakt van dit verhuurbedrijf. Het bedrijf ziet er netjes en verzorgt uit. De e-scooters zijn zeer netjes, kinderzitjes en bagagekoffer zijn beschikbaar. De accu’s zijn goed onderhouden en gaan dus met gemak een kilometer of 60 mee. Een tweede accu meenemen is ook mogelijk. De tweede keer zijn we voor de e-bike gegaan. Ook hier weer alles netjes en goed onderhouden. De omgeving leent zich heel goed voor een mooie fietstocht. Wil je betrouwbaar materiaal bij een goed bedrijf, dan moet je hier zijn.

 • Annelies den Ouden
  Annelies den Ouden
  5/5

  Met het gezin (kinderen 13 en 12) 4 Lopifits gehuurd voor 2 uurtjes. Dus een fiets die je aandrijft door op een loopband te wandelen. Even oefenen op het terrein met duidelijke uitleg. Hele leuke ervaring, het relaxte van wandelen met de snelheid van een elektrische fiets. Voor herhaling vatbaar!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.