Bootje Gezond Sloepenverhuur, Raamsdonksveer

Bootverhuur

Horeca

Arrangementen


Bootje gezond sloepverhuur in de omgeving Biesbosch


Bootje Gezond beschikt over 12 elektrische sloepen. Onze elektrische boten zijn milieuvriendelijk en duurzaam omdat ze geen CO2 uitstoten. Hierdoor kun je stankvrij de Biesbosch verkennen, en draag je bij aan een beter milieu. Voor onze Bootjes (Gezond) heb je geen vaarbewijs nodig en de boten zijn makkelijk bedienbaar. Bij aankomst krijg je een routekaart mee en er volgt een uitgebreide instructie voor het besturen van onze sloepen. Je hebt bij ons keuze uit een 5-persoons of 11-persoons elektrische sloep op basis van beschikbaarheid.


Bootje gezond sloepverhuur in de omgeving Biesbosch


Naast onze elektrische sloepen beschikt ons Biesbosch bootverhuur bedrijf ook nog over twee luxe sloepen, welke niet elektrisch zijn aangedreven. Maar deze 2 sloepen beschikken wel over alle benodigde ingrediënten voor een heerlijke vaarvakantie in de Biesbosch. Of je nou een dag wil gaan varen of een heel weekend, alles is mogelijk bij ons!


De Biesbosch


Boot huren in de Biesbosch, Sloepenverhuur


Bootje Gezond is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij kunnen nog veel meer bieden door onze samenwerking met restaurant Fort Lunet. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket voor aan boord.


boot huren in de Biesbosch


Zin om een sloep te huren in de Biesbosch met heerlijke catering aan boord?

Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Hier Catering.


Tarieven

Contact


Bootje Gezond team

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 9:00 - 18:00
Bootje Gezond Sloepenverhuur
Lunet 2
4941 GC Raamsdonksveer
Noord Brabant
0162 727 040
info@bootjegezond.nl
Openingstijden
Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 18:00
Zondag 9:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Victor stöcker
  Victor stöcker
  5/5

  Leuke en betaalbare activiteit: varen met bootje gezond. Goede instructies, duidelijke adviezen en vriendelijk personeel. Leuk om daarvoor of daarna een drankje te doen in het fort.

 • Koen Tielen
  Koen Tielen
  5/5

  Fijne dag met mijn vrouw en twee labradors in 5 persoon fluisterboot. Personeel is super vriendelijk en onderhouden de boten zeer goed . Dikke duim voor crew bootje gezond

 • Marleen “Pipi Langkous”
  Marleen “Pipi Langkous”
  4/5

  Bootje gehuurd. De elektrische boot is een stuk stiller dan de diesel bootjes. Daardoor konden wij de vogeltjes horen op rustige plekjes. Van de haven naar de biesbosch varen is wel een lang stuk met het bootje dat langzamer is. Grote boot waar wij met 3 kinderen meer dan genoeg ruimte hadden. De kinderen van 4 en 7 konden overal goed komen. De jongste van 1.5 was in de kuip dusdanig veilig dat hij er niet zomaar uit kon vallen. De prijs vind ik aan de stevige kant voor 1 bootje door de weeks voor 1 dag.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.