STRND Binnen Breda, Breda

Zakelijke events

Particulier

Publieke events

Eventlocatie


STRND, gevestigd in Breda-Centrum, staat voor unieke en gedurfde events. Anders, creatiever en effectiever. Wij gaan exclusief voor onvergetelijke events en heimwee achteraf. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het dan net een tikkeltje anders doen. Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot de ideale locatie voor zowel super-corporate als een tikje meer laid-back events. Sfeervol met een industriële touch.


STRND Binnen Breda, voor zakelijke, particuliere en publieke events. STRND Binnen Breda voor grote bedrijfsfeesten


Formeel meets informeel

Met het bedrijf naar Breda? STRND is geschikt voor alle soorten events en ook zeker voor jouw bedrijfsfeest. Wij zijn de grootste evenementenlocatie in de binnenstad, met ook nog eens het meest gevarieerde aanbod aan ‘net-even-anders’ concepten en ideeën.

STRND heeft de creativiteit, ervaring, én de man- en vrouwkracht in huis om jouw volledige dagprogramma in te vullen. Een formeel programma combineren met een informele opzet? Regelen we! En met COAST, partner en specialist op dit gebied, zorgen we voor unieke teambuilding. Onze event-managers vertellen je graag alles.


Teambuilding en meer bij STRND Breda Borrel organiseren bij STRND Breda


Een zakelijk evenement organiseren? Het is duidelijk tijd voor STRND. Meer informatie over onze zakelijke events? Klik hier!


Inspiratie

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 09:00 - 24:00
STRND Binnen Breda
Slingerweg 76
4814 AZ Breda
Noord Brabant
076 767 6002
info@strnd.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 24:00
Op aanvraag
Dinsdag 09:00 - 24:00
Op aanvraag
Woensdag 09:00 - 24:00
Op aanvraag
Donderdag 09:00 - 24:00
Op aanvraag
Vrijdag 09:00 - 24:00
Op aanvraag
Zaterdag 09:00 - 24:00
Op aanvraag
Zondag 09:00 - 24:00
Op aanvraag
Reviews op Google
 • Patricia Joosen
  Patricia Joosen
  4/5

  Kinderfeestje Robinson Crusoe gedaan met 8 kids. Ondanks dat er tegelijkertijd 6 feestjes gaande zijn, heb je hier weinig last van. Per kindergroepje een eigen spelleider. Het thema Robinson Crusoe zou nog iets verder uitgewerkt kunnen worden in een verhaallijn.

 • Jennifer
  Jennifer
  4/5

  Erg mooie en grote locatie. Ik had er een personeelsfeest en er waren meerdere dj's aanwezig. Je kon op die manier in een zaal naar keuze dansen. De catering was goed en op meerdere plekken kon je drinken halen.

 • Julia van Gerwen
  Julia van Gerwen
  5/5

  Een unieke beleving is gegarandeerd bij Strand Binnen in het centrum van Breda. Deze evenementenlocatie biedt ruime mogelijkheden en is geschikt voor allerlei groottes en leeftijden. Een echte aanrader voor een sfeervol zomers uitje!

 • Veronique van den Berg
  Veronique van den Berg
  5/5

  Hier zou ik wel een feestje willen geven. Goede locatie, vriendelijk personeel. Wij hadden een event met het bedrijf en een BBQ. Eten was heerlijk en onbeperkt drinken. Echt een aanrader! En Breda is niet zover.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.