Uit in Zuid, Raamsdonksveer

Horeca & evenementen


Een dagje uit in Brabant organiseer je bij Uit in Zuid! Wij hebben de leukste activiteiten rondom de Biesbosch. Voor een originele activiteit zit je bij ons goed. Er is keuze uit Tuk Tuks, Tandems, Scooters, Sloepen, Escaperooms en meer. Bekijk hier wat we kunnen aanbieden.


Uit in Zuid voor een gezellig dagje uit in Brabant


Arrangementen


Ligging

Door ons ruime aanbod aan wisselende gezinsuitjes en activiteiten, bieden wij zowel in de zomer als in de winterperiode leuke uitstapjes aan voor het hele gezin. Beleef en ontdek met je gezin de omgeving van Brabant en de Biesbosch. Leuk voor kleine tot grote gezinnen.


Bootje / sloep varen in de Biesbosch, de gezelligste hotspot


Fort Lunet

Fort Lunet is de gezelligste hotspot aan de Biesbosch, er valt hier van alles te beleven.

Vanaf de parkeerplaats loop je zo langs rivier de Donge naar Fort Lunet. Buiten de poorten van het fort is een prachtig terras. Dit terras heeft uitzicht op het water. De Donge leidt naar Nationaal Park De Biesbosch. Je bent hier van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner.

Dit restaurant is tevens ook het begin en eindpunt voor alle uitjes waardoor het ook wel de thuishaven van de Biesbosch wordt genoemd.


Gezellig vrijgezellenfeest in Brabant, dagje uit met vrienden


Zin om dagje op pad te gaan in Brabant met Uit in Zuid?

Neem gerust een kijkje op de website van Uit in Zuid.


Uitjes in de winter of herfst, leuk en gezellig met vrienden

Reviews op Google
 • Inge van Heek
  Inge van Heek
  5/5

  Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus! Jami heeft het super geregeld!

 • Patricia Peek
  Patricia Peek
  5/5

  Het uitje van ons team (Unica - Advies en Inspectie uit Oosterhout) was helemaal top! Iedereen heeft het heel leuk gehad en goed gegeten (en gedronken…) Het weer zat gelukkig mee en de routes waren leuk, ook de opdrachten waren duidelijk uitgelegd. Kortom: helemaal geslaagd. Complimenten zeker ook voor de dame die in de tent alle drankjes uitgeschonken heeft!

 • Michel van der Bent
  Michel van der Bent
  4/5

  Laatst hier met in totaal 18 collega's een floating dinner gedaan. Vooraf een hapje/drankje in Fort Lunet om vervolgens in twee boten richting de Biesbosch te varen en daar wat rond te varen. Eten en drinken (in koelboxen) mee aan boord en gaan! Eten smaakte iedereen prima. De boot zelf had wel wat meer comfort mogen hebben (hufter-proof is een keuze en voor een paar uurtjes is het wel te doen, maar voor langere tijd zou wat zitcomfort geen overbodige luxe zijn). Na afloop ook nog een goed verzorgd hapje/drankje in het fort om een geslaagd team-uitje af te sluiten.

 • Eva Van Gestel
  Eva Van Gestel
  5/5

  We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.