Bistro La Vie en Rose, Groede

Menu’s

ArrangementenWelkom bij Bistro La Vie en RoseIn het idyllische centrum van Groede is Bistro La Vie en Rose gevestigd aan de achterkant van De Grote Kerk. Hier vindt u het schitterende pand dat stamt uit 1883 en de sfeer ademt van vervlogen tijden. Een klassiek, intiem en huiselijk interieur alsmede de oprechte gastvrijheid en gezelligheid, zorgen ervoor dat u zich bij La Vie en Rose direct thuis voelt. Uit de open keuken komen heerlijke en eerlijke bistrogerechten die altijd gemaakt zijn met verse ingrediënten en veel liefde. De uitgebreide wijnkaart stelt u tevens in staat te kunnen genieten van prachtige wereldwijnen.Sfeervolle tuin


De sfeervolle achtertuin is de plek waar u bij mooi weer even ontsnapt aan de drukte en heerlijk kunt genieten van het bourgondische leven. Echt genieten van La Vie en Rose is dan ook de beste omschrijving!Over ons

Terras

Contact

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 12:00 - 20:00
Bistro La Vie en Rose
Markt 27
4503 AH Groede
Zeeland
0117 852 105
info@bistro-la-vie-en-rose.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 21:00
Zaterdag 12:00 - 21:00
Zondag 12:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Ellen ten Bruggencate
  Ellen ten Bruggencate
  4/5

  Mooi historisch pand. Wat een gezellige, sfeervolle bistro met een leuke kaart. We hebben uitgebreid gegeten. Escargots horen te verdrinken in kokendhete kruidenboter. Deze lagen droog. Mijn bisque werd lauw opgediend. En het ijs was gekristalliseerd. Gelukkig werd het serieus opgenomen. De desserts werden niet berekend. De bediening is top. Vriendelijk en geïnteresseerd. De garnalenkroketten, salades, tortellini en kaasplankje waren heerlijk. Zo ook de wijn. We komen graag terug.

 • Patrick De Bruyne
  Patrick De Bruyne
  5/5

  Lekkere en verzorgde keuken met een vriendelijk onthaal. Het restaurant beschikt ook over een aangename binnentuin. Een aanrader in de buurt.

 • Kees-Jan De Graaf
  Kees-Jan De Graaf
  5/5

  's middags heerlijk buiten eten op het terras of bij slecht weer binnen en het is 's avonds ook mogelijk om in de binnentuin te eten als het weer het toelaat. Garnalen kroketten zoals je ze wenst met heerlijk vers brood en garnituur. De makreel salade is puur en heeft een heerlijke dressing die zuinig wordt gebruikt. Echt een verrassende plek om te proberen en niet door te lopen naar andere terrassen. Zeer de moeite waard met een mooie kaart.

 • Cees van Gelderen
  Cees van Gelderen
  5/5

  Heerlijk gegeten! Echt weer eens bijzonder, wij komen heel graag terug👌

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.