Visrestaurant Hameeteman in omgeving Ouddorp, Zuid Holland
€€ €€€€

Visrestaurant Hameeteman, Ouddorp

mosselenOmringd door vele kilometers strand en duin ligt de oergezellige familiebadplaats Ouddorp, door de vele goede accomodaties in elk seizoen aantrekkelijk.

Voor het strandgenoegen kan men kiezen uit vele mogelijkheden: van gezellig druk tot verlaten stil, waar de adembenemend witte stranden het gevoel geven op een onbewoond eiland te zijn aangespoeld. De duinen nodigen u uit voor mooie fiets- en wandeltochten.

 

Foto Visrestaurant Hemeeteman OuddorpIn de onmiddellijke nabijheid liggen het authentieke stadje Goedereede, waar de sporen van een rijk koopmansverleden nog zichtbaar zijn en het vissersplaatsje Stellendam, dat na de afsluiting van het Haringvliet de thuishaven is geworden van een grote, ultramoderne vissersvloot. Vers gevangen vis wordt hier elke dag aan de visafslag verhandeld.

Aan het Hoge Pad in Ouddorp (tegenover het bejaardencentrum De Vliedberg) vindt u het vriendelijke en qua smaak onovertrefbare visrestaurant Hameeteman.

 

Zowel de zakenlunch als het familiedinertje wordt hier gegarandeerd een succes door de exclusief bereide gerechten.

 


Menukaart

Suggesties

3 Gangen Menu


 

U vindt ons Restaurant naast de Visspecialist aan de rechterzijde.

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 16:00 - 24:00
Visrestaurant Hameeteman
Hoge Pad 7
3253 BH Ouddorp
Zuid Holland
0187 681 263
info@visrestauranthameeteman.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 16:00 - 24:00
Woensdag 16:00 - 24:00
Donderdag 16:00 - 24:00
Vrijdag 16:00 - 24:00
Zaterdag 16:00 - 24:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Salina van Gelder
  Salina van Gelder
  5/5

  Heerlijk gegeten, mosselen en slip tongetjes. Desert was prachtig opgemaakt en smaakte voortreffelijk. We twijfelden eerst omdat de entourage wat gedateerd is. We zijn blij dat we hier toch zijn gebleven. Vooral de gastvrijheid valt op!

 • Eigenaar Webshop
  Eigenaar Webshop
  5/5

  Wat een gastvrijheid. Heerlijk verse gerechten en qua voedselallergenen weten ze goed waar ze het over hebben. Glutenvrij os heel goed te doen.

 • Guido van Zetten
  Guido van Zetten
  5/5

  We wilden ons weekje in Zeeland graag afsluiten met een heerlijk diner. Wegens de huidige situatie is alle horeca gesloten en ben ik opzoek gegaan naar een goed visrestaurant. Mijn oog viel op Hameeteman door de goede reviews. Tijdens ons bezoek aan Ouddorp ben ik langs het restaurant gegaan met een ietwat bijzonder verzoek: Ik wilde het liefst van alles een beetje. De kok en de eigenaar kwamen met wat suggesties en ik gaf aan wat ik graag wilde. Het werd een zeer royale koude visschotel met paling, tonijn, kreeft en garnalen. Ook hadden we kreeftensoep. Als hoofdgerecht hadden we Griet, Kabeljauw en zeebaars. Het werd geserveerd met aardappels, wortels en zeekraal. Het dessert was de parfait van witte chocola met fruit. Geloof me, alles was zo ontzettend lekker, ik heb zelden zo lekker gegeten. Ook was alles exact volgens afspraak en zeer goed verpakt. Het hoofdgerecht kon in de bakjes de oven in op 100-120 graden om het warm te houden zodat we er de hele avond over konden doen om te genieten van het eten. Aan alle details was gedacht. Hele grote complimenten aan het restaurant. Ook in tijden van Corona kan je heerlijk eten op restaurant niveau, maar dan thuis. (Ps, de schaal met koude vis was echt prachtig bij het afhalen, helaas moest ik, onnodig, remmen voor een flitser..)

 • Mam de Beer
  Mam de Beer
  4/5

  Heerlijk eten, goede bediening, entourage was minder.

 • Peggy Volkaerts
  Peggy Volkaerts
  5/5

  Zeer goed visrestaurant, ook enkele vleesgerechten te verkrijgen Uitgebreide menukaart en wijnkaart aan schappelijke prijzen Menu's zijn mooi afgewerkt en zeer lekker Zeer vriendelijk personeel Gelegen in Ouddorp, Zuid Holland

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.