Eendverhuur.info, Hellevoetsluis

Prijzen & Reserveren


Interieur van een oranje Citroën Mehari in een garage met een verzameling Citroën 2CV auto's op de achtergrond De schuur van eendverhuur info met diverse vintage auto's en automobilia bij 2CV Hoeve Waterrijk


De 2CV of Eend. Ontworpen voor Franse boeren hobbelweggetjes en rijden over het land. Maar ook voor comfort, eenvoud en betrouwbaarheid. Precies zoals het bij 2CV Hoeve Waterrijk past. Wij bieden u het comfort en de eenvoud van zorgeloos eend-rijden. U waant zich volledig in het Franse land op onze prachtige eilanden en op onze Rijks Monumentale Boerderij. Zeker als u met open dak en de wind in het haar door de diverse vestingstadjes rijd of over de prachtige dijkweggetjes.


Gezellige zitplaatsen buiten met picknicktafels en een klassieke Citroën HY foodtruck bij 2CV Hoeve Waterrijk


Zeeland en Zuid-Hollandsche eilanden

Hier kunt u onbezorgd genieten van alles wat het leven goed maakt. Prachtige en unieke routes, pittoreske dorpen en vestingstadjes, strand en kronkelende wegen langs boerderijen en landerijen. Een hapje eten in een van de vele leuke restaurantjes die deze eilanden rijk heeft. Flaneren en bekeken worden in het prachtige Brielle of de vesting van Hellevoetsluis. De vissersdorpjes en uitgestrekte stranden en vergezichten. Bij ons kunt u genieten op maat.


Over ons


Rij van kleurrijke Citroën 2CV auto's naast een boerderij op een grindpad

 


Bedrijfsuitje, arrangement, familiedag, vriendengroep of bruiloft

Gezellig met de familie een unieke dag beleven in een Eend of Mehari is echt een belevenis. Gewoon lekker rondrijden, een puzzelrit of vaste route.
Tevens verzorgen wij voor groepen een onvergetelijke dag. Een combinatie van rijden in een Eend of Mehari met een uitgebreide lunch, diner, BBQ of borrel geserveerd uit onze 1958er Citroën HY (Ribbelbus.nl) op onze unieke locatie “Rijks Monument 2CV Hoeve Waterrijk” in het landelijke deel van Hellevoetsluis/ Voorne aan Zee. Tevens bestaan er vele mogelijkheden om tijdens uw rit nog andere activiteiten toe te voegen. Denk hier bij aan een bezoek met de Eend aan de pluktuin in Hellevoetsluis (www.pluktuinhellevoetsluis.nl), een boottocht vanuit de vesting of een actieve boottocht met een Rib-boot. U zoekt een compleet verzorgde dag met uw personeel of familie? U gastheer van eendverhuur.info en 2CV Hoeve Waterrijk informeert u graag naar alle mogelijkheden.


Reeks van kleurrijke Citroën 2CV auto's opgesteld op een zonnige dag in een groen veld


2CV Hoeve Waterrijk

U waant zich bij ons op het Franse platteland, onder de mooie bomen met op de achtergrond een prachtige monumentale boerderij en een hele rij glimmende eenden. Mocht het weer tegen zitten of wordt het al wat frisser. Ons 2CV atelier (monumentale schuur van ca. 500m2) is een zeer bijzonder en sfeervolle locatie voor allerhande bijeenkomsten. Van borrel tot lunch en van BBQ tot koud/warm buffet. Zoekt u een unieke trouwlocatie? Ook daar is ons terrein uitermate geschikt voor. Uw gastheer en Chef de Cuisine informeert u graag naar alle mogelijkheden.


Rode en blauwe Citroën 2CV auto's geparkeerd op een regenachtige dag bij 2CV Hoeve Waterrijk


Prijzen & Reserveren
Contact


Chef presenteert een bord met heerlijke snacks voor een vintage Citroën HY foodtruck in een garage.

Reviews op Google
 • Hans Straatman
  Hans Straatman
  4/5

  Leuk eendje sturen, dwars door het mooie Voorne, of verder Zeeland in. Wel effe wennen aan zwaar stuur- en remwerk (niet bekrachtigd). En dat zijn we tegenwoordig niet meer gewend (of zijn we verwend🤨) De verhuurder kan puzzelritten aanbieden; lunches e.d. en er is ook een foodtruck te huur. Voor elk wat wils.

 • Lynda Molenaar
  Lynda Molenaar
  5/5

  Vriendelijk ontvangen door Roderik en alle aanwezigen op het erf. Na het bewonderen van de werkplaats van Roderik en een korte uitleg op pad met de collega’s in de prachtig gerestaureerde eendjes. De zon deed ook mee dus al met al een heerlijke dag. Leuk om te zien dat niet alleen wij, maar ook voorbijgangers enthousiast reageren op de Eendjes. Mooi bedrijf! Aanrader!

 • Marielle
  Marielle
  5/5

  Super leuke dag gehad met onze vriendengroep! We hadden het getroffen met het weer, maar ook zeker was de tour leuk uitgestippeld zo over Goeree. We hebben ervan genoten en ook zeker van alle tulpenvelden zo in de polder. Daarnaast was de schuur/werkplaats van Roderick ook erg leuk aangekleed en zijn we goed verzorgd door de gastheren! Zeker aan te raden voor de liefhebbers😁!

 • Marja van aarsen
  Marja van aarsen
  5/5

  Super leuke ervaring❤️Ontvangen op unieke locatie bij 2CV Hoeve Waterrijk in het landelijke deel van Hellevoetsluis. Prachtige eenden en een feestelijke dag gehad. Nooit gedacht dat de omgeving hier zo mooi is. Kleine weggetjes, strand, prachtige dorpjes. Echt aan te raden. Wij komen zeker terug. Volgend jaar ons bedrijfsuitje!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.